Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Αυτό που χρειάζεται να γίνει πριν τις εκλογές


“Εμείς οι άνθρωποι τώρα πια μπορούμε να μη φοβόμαστε τους κανίβαλους: το
εσωτερικό δηλητήριο μας έκανε μη φαγώσιμους.”
Γ. Μιούλερ


«Δεν θέλουμε τους ξένους ούτε ακόμα και αν είναι ήσυχοι, γιατί για μας προέχει η εθνική και φυλετική ταυτότητα του λαού μας. Καμιά θρησκεία, καμιά γλώσσα, καμιά παιδεία δεν κάνει κανέναν Έλληνα, παρά μόνο ο Θεός, η φύση, το αίμα, η καταγωγή. Όμως εδώ μια διευκρίνηση ο λευκός ευρωπαίος είναι ο φυλετικός φυσικός αδελφός μας, ακόμα και αν είναι εγκληματίας, πράγμα που δεν συμβαίνει με άλλη φυλή, η μαύρο, η κίτρινο, ακόμα και αν είναι χριστιανός ορθόδοξος και ομιλεί ελληνικά.»
Νίκος Μιχαλολιάκος αρχηγός της Χρυσής Αυγής

"Δε μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος."
Μέγας Αλέξανδρος

Προσπαθήστε για μια στιγμή να φανταστείτε τη σύγχυσή σας αν, στο βασίλειο των Ουρανών, ανακαλύπτατε πως ο Θεός είναι μαύρος!
Ρ. Κένεντι

«Δεν καταλάβανε ακόμη ότι όταν θα γίνουμε εμείς οι δυνατοί θα είμαστε ανελέητοι? Αν χρειαστεί λερώνουμε τα χέρια μας, αν χρειαστεί δεν είμαστε δημοκράτες!»
 Νίκος Μιχαλολιάκος αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Νομίζω ότι και χωρίς να χρειαστεί θα το κάνετε. Αλλά αυτό που είμαι σίγουρη είναι ότι χρειάζεται μια ψυχιατρική γνωμάτευση για ορισμένους υποψηφίους βουλευτές και για αυτούς που δηλώνουν την πρόθεση να τους ψηφίζουν!!!
Κάρμεν Γλιγλή απλά ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου