Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Ποια είναι τα συμφέροντα που προστατεύει η Χρυσή Αυγή


Παρόλο που σας καλούν να είστε "μαζί εναντίον όλων", η αλήθεια είναι ότι σίγουρα η ίδιοι δεν είναι εναντίον ΟΛΩΝ! Τουλάχιστον όχι εναντίον της Τράπεζας Πειραιώς.
Στο ξεπούλημα της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς βοήθησαν και με το παραπάνω. Ήταν αυτοί που μπλοκάραν τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική.
Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.
Άλλωστε από την αρχή του σκανδάλου του ξεπουλήματος της ΑΤΕ δεν ακούσαμε ούτε λέξη από την Χρυσή Αυγή.
Έτσι είναι, λοιπόν!
H λαλίστατη σε άσχετα θέματα Χρυσή Αυγή δεν είχε πει ούτε μια λέξη για την ΑΤΕ.
Στο site τους δεν βρίσκουμε κάτι για αυτό το θέμα.
Θα έλεγε κανείς ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εκεί για να πλήξει τα συμφέροντα των νταβατζήδων και των παρασίτων που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Ίσως είναι εκεί για να τα προστατέψει και να παρέχει υπηρεσίες Σεκιούριτι…
Σε αυτό το πλαίσιο η Χρυσή Αυγή θα δέρνει αυτούς που θίγουν τα συμφέροντα των νταβατζήδων και θα αποπροσανατολίζει τμήμα της κοινής γνώμης με κάποιους Σύριους μετανάστες στον Έβρο.
 Λογικό!

Από πού να είχαν βρει άραγε τόσα λεφτά για να εξαγοράσουν ψήφους και να δείξουν την «καλή» τους καρδιά σε χιλιάδες Έλληνες δίνοντας τους τα συσσίτια; Τέλος πάντων ποιο είναι το ποθέν έσχες της ΧΑ σαν κόμμα… δεν αναρωτιέται κανείς; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου