Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απο το...όλον ΠΑΣΟΚ στο...σόλο;

Δεν πρέπει να είναι και πολλοί οι φίλοι του Ευάγγελου Βενιζέλου που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ, και όσοι προσβλέπουν στην κατάληψη κάποιων θέσεων στο πάλει ποτέ κραταιό κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, για να τις εξαργυρώσουν αργότερα.
Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που υπηρέτησε σε κυβερνητικές θέσεις πολλά χρόνια και στήριξε τον σημερινό Πρόεδρο του Κινήματος στην εκλογή του, ακόμα και με δημόσιες δηλώσεις, σε συνομιλία του με συνεργάτη του i-reporter, περιέγραψε με ακριβή τρόπο την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, δίνοντας μια δηλητηριώδη ατάκα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που κάνει προσωποπαγές το Κίνημα.
Από το «όλον ΠΑΣΟΚ», που μας έλεγε ο Βενιζέλος, οδηγούμαστε στο «σόλο ΠΑΣΟΚ», ήτοι στο κόμμα του ενός (Προέδρου, μέλους στελέχους, μέλους κλπ).

Διαβάστε περισσότερα

Πάγκαλος on twitter…για την συνδιάσκεψη



Με διαδοχικές αναρτήσεις στο twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιτίθεται στον Ευ. Βενιζέλο αυτή τη φορά για τις …προσκλήσεις της Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Πάγκαλος αναρωτιέται δημόσια εάν είναι προσκεκλημένος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
«Πολλοί αναρωτιόνται αν θα πάω ή όχι στη συνδιάσκεψη που ακούγεται ότι θα συγκαλέσει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι τώρα στις συνδιασκέψεις του ΠΑΣΟΚ εκαλούντο συγκεκριμένα πρόσωπα ή κατηγορίες προσώπων.
Επειδή και άλλοι που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής καμία πρόσκληση θα έχουν την ίδια απορία,
μήπως μπορεί να μας κάνει τη χάρη ο Βαγγέλης Βενιζέλος και οι περί αυτόν να μας πουν, έχουν κληθεί οι πρώην Βουλευτές
και τα πρώην μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που προσφάτως διαλύθηκε με απόφασή του;»

Ωμή παραβίαση του Καταστατικού από τον Ευάγγελο Βενιζέλο


Παραθέτω σημερινό δελτίο Τύπου του ΠΑΣΟΚ:


Η Εθνική Συνδιάσκεψη της διαδικασίας ανασύστασης της Παράταξης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στις 10.00 πμ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη). Η συνδιάσκεψη θα αρχίσει με ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. 


Σύμφωνα με τη 2η παράγραφο του άρθρου 35 του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ, η Εθνική Συνδιάσκεψη συγκαλείται με απόφαση του...



...Εθνικού Συμβουλίου. Τέτοια απόφαση δεν υπάρχει καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ένιωσε την ανάγκη να συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο.


Θυμίζω ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε αγώνα για να τηρηθεί αυστηρά το καταστατικό κατά τη διαδικασία εκλογής του, απαγορεύοντας ουσιαστικά σε οποιονδήποτε άλλο να είναι υποψήφιος. Σήμερα, ο μονάρχης Βενιζέλος πετάει το Καταστατικό στα σκουπίδια.

Αναρωτιέμαι αν έχει πάρει κανείς χαμπάρι στο ΠΑΣΟΚ τη συγκεκριμένη παρανομία, όπως αντίστοιχα αναρωτιέμαι αν θα αντιδράσει κανείς. Ο κ.Ανωμερίτης τι λέει για όλα αυτά;