Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ… άλλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με τον GPapak…

Γιάννος Παπαντωνίου: "Τα λεφτά στην Ελβετία, ήταν της συζύγου μου και δεν το ήξερα"!
Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου παραδέχεται τώρα τις καταθέσεις στην Ελβετία ύψους 1,3 δισ. ευρώ ωστόσο ισχυρίζεται ότι το 1,3 δισ. ευρώ είναι της συζύγου του και πως ο ίδιος αγνοούσε αυτές τις καταθέσεις. Το όνομα της συζύγου του…. πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη ήταν μεταξύ αυτών που βρίσκονται στη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Τότε ο Γ. Παπαντωνίου έσπευσε να το διαψεύσει και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο. Τόνισε δε, ότι πρόκειται για συνωνυμία.
Μετά και την έλευση της πρωτότυπης λίστας στην Αθήνα, όλα δειχνουν πως τελικά η κ. Σταυρούλα Κουράκου που αναφερόταν στον κατάλογο με τις καταθέσεις στην Ελβετία είναι όντως η σύζυγος του πρώην υπουργού και όχι συνωνυμία. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα το «ΘΕΜΑ», ο κ. Παπαντωνίου με επίστολή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής παραδέχεται τις κατθέσεις στην Ελβετία και δηλώσει πως ο ίδιος δεν γνώριζε πως η σύζυγός του έχει 1,3 δισ. στην HSBC. Mάλιστα ως πηγή προέλευσης αυτών των χρημάτων εμφανίζει τον πρώην σύζυγο της κ. Κουράκου, τον έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ. Θεόδωρο Ουσταμπασίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν πως ο κλοιός, δικαστικός, πολιτικός και φορολογικός σφίγγει όλο και περισσότερο για τον πρωην υπουργό ο οποίος ελέγχεται για για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες και για όλες τις κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς καθώς επίσης και για τα περιουσιακά του στοιχεία, με επικεντρο τα εξοπλιστικά προγράμματα που διαχειρίστηκε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ανάλογος έλεγχος γίνεται και για τη σύζυγό του κ. Σταυρούλα Κουράκου που εμφανίζεται ως δικαούχος του τραπεζικού λογαριασμού της τράπεζας HSBC στην Ελβετία.

Συμπέρασμα :δίπλα σε αυτούς με δικαιολογημένες περιουσίες, ξεχάσαμε αυτούς με ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ GPapak τις τελευταίες μέρες??? Για να ξεχάσουμε την ουσία???!!!!!! ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΑΚΟΥ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜE- περιουσία που αποκτήθηκε με μη νόμιμο τρόπο... )
Όταν έχουν υπάρξει “μεγαθήρια της πολιτικής” σαν υπουργοί οικινομικών (Παπαντωνίου,Αλογοσκούφης ,Παπαθανασίου) που μάλιστα μας φόρτωσσαν 300 δις ευρώ χρέος, ο Παπακωσταντίνου είναι πράγματι “λίγος”!
ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ… άλλα τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι σε εντεταλμένη υπηρεσία, όπως και οι βο(υ)λευτές, ασχολούνται με τον GPapak
Δυο μέτρα και δυο σταθμά: ο μεν Παπαντωνίου (όπως και ο Βενιζέλος) «προστατεύονται» στα μάτια της κοινής γνώμης και της δικαιοσύνης (η οποία παραμένει επιλεκτικά «τυφλή»), ο δε Παπακωνσταντίνου παίρνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και ούτε καν το ανθρώπινο δικαίωμα του τεκμηρίου της αρχικής αθωότητας του κάθε κατηγορούμενου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου