Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Είπαμε… καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Ομολογώ ότι δεν παρακολούθησα την «μεγάλη» συνέντευξη στην ΕΡΤ, είχα άλλα πιο σημαντικά, αλλά βέβαια μετά στο fb κυκλοφόρησε το καλύτερο ανέκδοτο : ο Βενιζέλος είπε ότι σιχαίνεται την υποκρισία… χαχαχαχαχα… το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;


Είπαμε… καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

“εγώ είμαι ο αρχηγος του Πασοκ” είπε ο βενιζέλος και εγώ διαχειρίστρια στην πολυκατοικία μου... θες να μετρήσουμε τους οπαδούς μας ??? αχαχαχα Με σένα… αρχηγό μείναμε τρεις και ο κουκουλόπουλος…

"Είμαι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, γιατί έπρεπε να καλυφθεί μια ανάγκη. Νομίζετε, κυρία Στάη, ότι μου προσφέρει τίποτα να είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;".
 (Τότε γιατί επί χρόνια έκανες τόσες  ενέργειες για να είσαι σε μια θέση που δεν σου προσφέρει τίποτα ; … και το πιο βασικό δεν μας ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ η αυτοτοποθέτηση σου εκεί!)
Μόλις συνήλθε από την έκπληξη της η Στάη, τον ρώτησε "γιατί αισθάνεστε θύμα;". Η απάντηση, ανάλογη με τις προηγούμενες: Δεν σας φαίνομαι επαρκής για τον ρόλο του θύματος; Σας... φαίνομαι για θύτης;

Λίγο νωρίτερα, επανέλαβε τα γνωστά και παιδαριώδη, πως, έγινε αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών για να υποστυλώσει τη χώρα.

Για τον Παπανδρέου, το πήγε μια στο ζεστό και μια στο κρύο. Μίλησε για "αμέριμνη διαχείριση" (στην οποία φυσικά, όπως τόνισε ο ίδιος δεν είχε ανάμειξη) αλλά ταυτοχρόνως προσπάθησε και να ξεφύγει, λέγοντας πως τα ίδια οικονομικά προβλήματα έχουν και τα άλλα κόμματα.

Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, έδειχνε έλλειψη ψυχραιμίας (τραγικό μειονέκτημα για κάποιον που θέλει να είναι ηγέτης) και κατέφευγε με απίστευτη ευκολία σε ψέματα και φτηνές δικαιολογίες .

Ακόμη και τα αστεία του στη Στάη ήταν εκτός τόπου και ατυχή .

Είστε ασυγκράτητος, του είπε η παρουσιάστρια. Κι εκείνος απάντησε " είμαι ασφυκτικός, γιατί απαντώ με επιχειρήματα. Το νιώσατε εσείς τώρα;".
(Βρε, ότι είσαι ασφυκτικός είσαι, δεν χρειάζεται επιβεβαίωση… όσο για τα “επιχειρήματα” που λες ότι τα ένιωσε η Στάη, οι τηλεθεατές δεν έχουν την δυνατότητα της οσμής…)


1 σχόλιο:

  1. http://youtu.be/N2TwszKwmGw

    http://ametroepeia.pblogs.gr/2011/11/o-epwnymokaphlos-ethnoswthras.html

    Να και κάτι από τον Μάιο του 2012 -οιονδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις, εσκεμμένη:
    http://ametroepeia.pblogs.gr/2012/05/pasokonoydiada-mia-ilarotragwdia-heiroterh-ki-apo-th-batrahomyom.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή