Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Με «πόνο για την παράταξη»


Και πώς να μην μιλήσω για θεατρισμούς στο προηγούμενο, όταν αυτό που βλέπουμε και ακούμε ένα χρόνο τώρα, μόνο ηθοποιία εκφράζει, εκ μέρος τουλάχιστον ενός πολιτικού που τόσο πολύ «πασχίζει για το καλό της παράταξης και της χώρας»... τώρα, ενώ εδώ και 3 χρόνια με αποκορύφωμα το Νοέμβριο που μας πέρασε το μόνο που ΔΕΝ σκεφτόταν ήταν αυτό.
Μετά από μια θλιβερή εμφάνιση σε τηλεοπτικό show παραγωγής φίλων του :
μια μέρα μετά στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής είπε ότι το άνοιξε για να δει τι έχει μέσα,καθώς ήταν πολλά τα στικάκια που είχε... Βεβαίως η αντιφάσεις αρχίζουν πριν με το «δεν είδα την λίστα». Αναρωτιέμαι πόσο σοσιαλιστική και δημοκρατική είναι η “μεγάλη εντύπωση που προκαλεί” σε κάποιον, ότι 5 ονόματα μιας λίστας 2000-ον “είναι εβραϊκής καταγωγής”… και μάλιστα όταν “δεν την είδε αυτή την λίστα” επειδή την κρατούσε στο συρτάρι;;; και πόσο επαγγελματίας είναι ένας επικεφαλής του ΣΔΟΕ (σαν επιλογή του “εντυπωσιασμένου”!) όταν ξεχωρίζει τα ονόματα με βάση το θρήσκευμα;;;;
Συνήθως οι αντιφάσεις κρύβουν ενδείξεις ενοχής.. Και ο τόσος εκνευρισμός του κυρίου Βενιζέλου επιτείνει αυτή τη σκέψη.
Μην το παίζει λοιπόν «ηρώας» που "πάλεψε" για τις συντάξεις η για τα εργατικά δικαιώματα, όταν αυτές στην ουσία ήταν οι απαιτήσεις της ίδιας της τρόικας. Όπως της τρόικας ήταν και η απαίτηση  να πληρώσουν και οι μεγάλο-φοροφυγάδες. Δες ΕΔΩ- το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας διαπιστώνει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά καλύπτει τους πλούσιους φοροφυγάδες!!! Καθώς αναφέρει ότι απλά δεν… θέλει! 
Οτι δεν θέλεις το απέδειξες και γιατί η λίστα που ΔΕΝ δόθηκε προς ερέυνηση μπορούσε να δοθεί βάση του νόμου 3849, οπού μπορούσε το ΣΔΟΕ αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών, να ερευνήσουν ακόμα και ανώνυμη καταγγελία που αφορά μεγάλη φοροδιαφυγή. Όχι μόνο αυτή που παρείχε η επικεφαλής ΔΝΤ!!! Αναρωτιέμαι- ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕΣ (ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΣ) ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ του σπιτιού επι ενα-μισή χρόνο και οταν έφυγες απο Υπουργός ακόμη ;;;;; 
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ εκεί στην κυβέρνηση!!!!! Γιατί εσείς και τα ελληνικά ΜΜΕ εξυπηρετείτε τους ίδιους σκοπούς!!!!! Γιατί κανένας που ευθύνεται από τα μεγάλα σκάνδαλα ΔΕΝ τιμωρείται ΤΩΡΑ ΠΙΑ!!!!! Siemens, φρεγάτες, Βατοπαίδι, ομόλογα, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΣΠΑ, υποκλοπές, κτλπ… Έχετε «εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ;;;;; Εσείς η η τρόικα;;;
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί είναι στην ίδια θέση με τον Μιχαλολιάκο σαν δημοτικότητα


 Αυτό που με τρομάζει είναι πόσο πολύ πασχίζει για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δείτε που έφτασε το «κίνημα» (να το κάνει ο Θεός επιτέλους!)
Η επικοινωνιακή συντριβή του Βενιζέλου δεν άφησε ανεπηρέαστο το ΠΑΣΟΚ το οποίο κατρακύλησε επίσης στην τελευταία θέση της δημοτικότητας των πολιτικών, 5 μονάδες πιο κάτω από τη Χρυσή Αυγή.

 Μετά από όλα αυτά, αν όντως είσαι ευφυείς, το μόνο που σου απομένει «για την παράταξη» (όπως λες...τι μου θυμίζει; α, την άλλη δική σου φίλη και του Πανίκα… ξέχασα το “ρε γαμώτο”) είναι να μην την ασφυξιάς, γιατί έκατσες από πάνω και την πλάκωσες. Άσε που την ελάττωσες από τότε που πήρες «δημοκρατικά» την «καρέκλα» που ποθούσες διακαός από το 2004 ακόμη… το απέδειξες και το 2007 οπού όχι μόνο που δεν πόνεσες, εσύ και οι φίλοι σου, την παράταξη, αλλά από τι αποδειχθεί εκ των υστέρων, ούτε την χώρα.  Και λέω "αν είσαι ευφυείς" γιατί ότι «την πονάς» δεν πιστεύει πια ΚΑΝΕΙΣ!!!
περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου