Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Mε τα δυο πόδια σε δυο βάρκες...

Πρώτος και "καλύτερος" ο «αρχηγάρας» μας, που είναι εδώ, χορτασμένος και…χοντρό.
Ο Σαμαράς έγινε ξαφνικά σωτήρας;;; Βρε είστε όλοι τελικά «πολιτικές καρέκλες»??? Τρίβουν τα μάτια τους εκεί στην ΝΔ με τόσους ένθερμους υποστηρικτές στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. όταν οι δικοί τους αρχίζουν να φύγουν…
Βρε, ξεχνάτε ότι αν δεν ήταν ο Σαμαράς τώρα ΔΕΝ θα είχαμε ανάγκη τα ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ που θέλουν να πάρουν, τα οποία δεν τα πήραν ποτέ σαν ΔΝΤ στο παγκόσμιο κλίμακα??? Ότι θα είχαμε πάρει πριν πολλούς μήνες την δόση δίχως άλλα μέτρα?


1.ο Ανδρέας Λοβέρδος που δήλωσε ότι "με τις ενέργειες του πρωθυπουργού η Ελλάδα βγήκε επιτέλους από την απομόνωση"...

Και πως είπες Λοβερδε, «δεν μπορεί να είστε με τα δυο πόδια σε δυο βάρκες»? Σε βλέπω να πέφτεις στο νερό. Μα στον Πρετεντέρη και στον Πρωτοσάλτε βρήκες να μιλάς «με πολύ καθαρό τρόπο»??? Παρά μόνο αν το όνομα Πρώτο- σάλτε εμπνέει και τις ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής… σάλτα και κωλ …τούμπες. Εκτός από αυτά υπάρχει και το σάλτο- μορτάλε που μόλις πραγματοποίησες με την δήλωση σου: «θα ψηφίζω τα μέτρα αλλά δεν μπαίνω στην κυβέρνηση»… Γιατί δεν μπαίνεις στην κυβέρνηση βρε μάγκα, ώστε αυτά που ψηφίζεις να τα κάνεις πράξη με το χεράκι σου για το «καλό του ελληνικού λαού»??? Είναι δυνατόν? Είσαι ταλέντο ατέλειωτο φυγομαχίας. Είσαι πολιτικά δειλός. Είσαι ένας απέραντος υπερασπιστής των πλουσίων και των λαμογιών. Και βέβαια όλους αυτούς δεν θα τους στεναχωρήσεις (θα τα ψηφίσεις τα μέτρα) αλλά όλους τους “παρακατιανούς” θα τους αποπλανήσεις με τα προσεχή τηλεοπτικά σου δρώμενα ώστε στο μέλλον να σε ξαναψηφίσουνε. Και ούτω καθεξής μέχρι να μας αποτελειώσεις όλους. Εσύ και η κλίκα σου. Παρά μόνο αν πας να διαφημίζεις το βιβλίο στους φίλους σου… εμπρός στο δρόμο που άνοιξε ο Ρουμελιώτης, μια που οι εκδοτικοί οίκοι στην Ελλάδα είναι πάντα ανοιχτοί για σας.

2.Η Μιλένα Αποστολάκη, που στα 47 της είναι συνταξιούχος της Ολυμπιακής εδώ και κάποια χρόνια, δήλωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια δυνατή κεντροαριστερά
Ναι βρε, σας βρήκα και σύνθημα: "Λαός, αγών, Λουί Βιτόν"


3. Δεν τον λέω, τον πήρε χαμπάρι όλη η χώρα προέτρεψε: «να πάμε όλοι με τον Σαμαρά»... Παγ...


4. Αυτός μας προέκυψε προχθές:«Είναι ηρωικός ο χειρισμός με την τρόικα, που πρώτος χρεώνεται ο Σαμαράς»??? 

Αλλά τι να ρωτήσω εγώ? Τώρα κατάλαβα (τουλάχιστον για τους αργοπορημένους δήθεν «υπέρ» τότε) ότι είστε από τα παιδιά που δεν ήθελαν το καλό της χώρας ούτε το 2007, όταν τα παπαγαλάκια της διαπλοκής (βαμμένα επίσημα "πράσινα" τότε) στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις τον Καραμανλή, για να πριονίζουν την «καρέκλα» του ΓΑΠ? Γιατί αν ήταν από τότε Πρωθυπουργός, ΔΕΝ θα είχαμε μπει στον μηχανισμό στήριξης!
(Μου μυρίζει την ίδια ομάδα του ’96, με 1-2 "jocker" που περιμένουν απ’ έξω, να δουν που γυρίζει η ζυγαριά…) 
Έτσι όπως πάτε, σε λίγο θα εγκωμιάσετε σαν “ήρωας” τον Καραμανλή…
Ντροπή! Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η Αγάτσα!


Υ.Γ. Ξέχασα το «χρυσό» αγόρι  ο οποίος «ξέχασε» να διαβάζει. Η ουσία είναι μην τους ξεχάσετε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου