Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ποιος είναι ο ιθύνων νους αυτής της σκευωρίας;

Epikairo: Πριν λίγες μέρες, είχαμε κάνει την εξής διαπίστωση -> Προσοχή! Αν αποδειχθεί ότι τα χρήματα στο λογαριασμό ήταν προϊόν νόμιμων εισοδημάτων (είναι γνωστή η οικονομική επιφάνεια της οικογένειας του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και αποτελεί το πλέον πιθανό σενάριο), καταρρέει η περίπτωση συγκάλυψης φοροδιαφυγής. Ακόμη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και ο κος Διώτης έχουν επικαλεστεί στην πρόσφατη κατάθεσή τους πως η λίστα είναι "προϊόν υποκλοπής" και όχι επίσημο έγγραφο του κράτους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδομείται εξ ολοκλήρου το αποδιδόμενο κατηγορητήριο στον Παπακωνσταντίνου!
Εν προκειμένω, τα γεγονότα αποδεικνύουν την αθωότητα του Παπακωνσταντίνου, καθώς δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να αφαιρέσει ονόματα με νόμιμες καταθέσεις. Το κίνητρο που του αποδίδουν δεν υπάρχει και φυσικά τα νόμιμα εισοδήματα αποτελούν το μεγαλύτερο άλλοθι που θα μπορούσε να έχει στην κατοχή του ο πρώην ΥπΟικ.
Από την τροπή της υπόθεσης εξάγεται το λογικό συμπέρασμα πως πρόκειται για μία ξεκάθαρη ανήθικη σκευωρία σε βάρος του Παπακωνσταντίνου. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής:
Ποιος είναι ο ιθύνων νους αυτής της σκευωρίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου