Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Και οι κρινοντες κρινονται…


Κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό οτι υπάρχει εύκολος δρόμος και τώρα που έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια προσπαθούν με δικαστές και εκπροσώπους τραπεζικών κατεστημένων να τα φορτώσουν όλα στον Παπανδρέου.Αυτή ήταν η δεξιά στην Ελλάδα πάντα!!!!!!!!
Τι ψαχνει αραγε ο οικονομικος εισαγγελεας στις δηλωσεις του πρωην ελληνα εκπροσωπου στο δντ? Το πως το ελλειμμα σε ποσοστο του αεπ κατεβηκε απο 16,5 που ηταν το 2009 οταν το παρελαβε ο Παπανδρεου στο 9,5 μεσα σε 16 μηνες η πως το πρωτογενες ελλειμμα κατεβηκε απο 25 δις στα 4,5 στο ιδιο διαστημα? Γιατι δεν ψαχνει πως το ελλειμμα σε ποσοστο εφτασε απο 3,9 που ηταν το 2004 οταν παρεδωσε το Πασοκ στο 16,5 το 2009 και το πρωτογενες απο 3,5 δις στα 25 δις επι Καραμανλη καταστρεφοντας την οικονομια? Κατι που το κατηγγειλαν ολοι οι ευρωπαιοι δεξιοι και αριστεροι οτι η δεξια καταστρεψε τη χωρα? δεν ιδρωσε το αυτι του? μηπως θα ηταν καλυτερα να ψαξει γιατι συναδελφοι του διεγραψαν προστιμο 41 εκ ευρω προστιμο που επεβαλε το ΣΔΟΕ σε δυο πετρελαικες εταιρειες και να δημοσιευθει και το ποθεν εσχες των δικαστων? και οι κρινοντες κρινονται…


Και εδώ…

Και...

Το παράδειγμα που δίνει η ελληνική δικαιοσύνη στον ελληνικό λαό με την στάση του κυρίου Πεπονή είναι το εξής: Κλέψτε, ρημάξτε, κάντε χρέη, διαλύστε τα όλα και θα την πληρώσει αυτός που θα προσπαθήσει να το σταματήσει αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου