Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Οι αναμάρτητοι...



...ζω για τη στιγμή που ο μεγάλος επαναδιαπραματευτης και πρωθυπουργός μας, αντι για την περιβοητη επιμηκυνση θα ρθει να μας μιλήσει για το "δη-μο-ψη-φι-σμα"! Τότε που για να τηρησουμε τις αυτονοητες δεσμεύσεις που λέει η κυρά-μερκελ, τις ίδιες για τις οποιες θα του μιλήσει και αύριο ο ολαντρεού, θα πρέπει να πάρουμε χειρότερα μέτρα από κείνα του "προδοτη" Παπανδρέου! Και τότε ως δια μαγείας ο Βενιζελος θα πλακωθει στα emodium, το μεγκαμου θα σφιγγεται το ίδιο, όπως και η Αυριανή Δημοκρατία (τις έντυπες εκδοσεις των εννοιών λέω). Ακόμα και το Σαρκοζί βλέπω να συμμετέχει στην καμπάνια υπέρ της διεξαγωγής του δ/ψ!
Βλέπετε εσείς τίποτα διεστραμμενο σ'αυτό το ...αντεστραμμενο deja vu;;;







Στα σιωπηλά από τους μιντιοκράτες της διαπλοκής, πέρασε η ουσιαστική συγγνώμη που ζήτησε ο Σαμαράς από τον ΓΑΠ, ενώπιον της Μέρκελ...!!!
(Οταν ρωτήθηκε γιατί ως αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ πολέμησε τα μέτρα και με την συνδρομή της αριστεράς και των φασιστοειδών της ακροδεξιάς (αλλά και κάποιων μέσα στο ΠΑΣΟΚ...συμπληρώνω εγώ...!!!) τα κατέστησε ανενεργά, απάντησε:
"ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ"...!!!
Κάτι είναι και αυτό...!!!
Εστω εκ των υστέρων...!!!)
Το ακούσατε φασιστοειδή παπαγαλάκια, Αυτιάδες και Ευαγγελάτοι, "Δημοκρατίες" και Κουρήδες και λοιπές δυνάμεις της διαπλοκής και της...δραχμής?
Τελικά, ο Σαμαράς κάθισε σαν καλός μαθητής δίπλα στην Μέρκελ, και το πολυδιαφημισμένο ταξίδι του αποδείχθηκε, «μια από τα ίδια». Υποσχέθηκε να κινηθεί πάνω στο τρίπτυχο: την ανάπτυξη, τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος και του ελλείμματος αξιοπιστίας και της ανάκαμψης της οικονομίας. «Θα φέρουμε αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή εξαλείφουμε ταυτόχρονα δύο ελλείμματα. Το δημοσιον
ομικό και το έλλειμμα αξιοπιστίας. Η ανάκαμψη της οικονομίας είναι κρίσιμης σημασίας». Φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από πού αντλεί αυτή την υπεραισιοδοξία ο Σαμαράς, όταν ήδη, δυο μήνες τώρα τα κρατικά έσοδα βυθίζονται όλο και περισσότερο.
Εκείνο όμως, που προξένησε εντύπωση ήταν η «αφοπλιστική» απάντηση στον δημοσιογράφο που ρώτησε για τις τυχόν δικές του ευθύνες που έφεραν τη χώρα ως εδώ. Ο Σαμαράς είπε «ουδείς αναμάρτητος» !!!
Άρα, εμμέσως -πλην σαφώς- έχει ευθύνες που τον Ιούνιο του 2011 αντί να συνεργαστεί με την κυβέρνηση έκανε ότι μπορούσε για να τορπιλίσει τη συνεννόηση. Έχει ευθύνες που κατηγορούσε την κυβέρνηση Παπανδρέου ότι ξεπουλά την Ελλάδα, σε κάθε προσπάθεια αποκρατικοποίησης, ενώ τώρα ξεκινά ένα πρόγραμμα «αξιοποίησης» ακόμα και βραχονησίδων.
Λοιπόν, ένα έχουμε να του πούμε για την περίπτωση που προσπαθήσει να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση Παπανδρέου
«Αντώνη, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου