Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μετά από αυτά, μάλλον θα μηνήσεις και τον εαυτό σου




Ο κακός χαμός έχει γίνει γύρω από το θέμα που έχει προκύψει με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και το σκάφος που -φέρεται- να έχει «περάσει» σε offshore εταιρεία.
Ο Καμμένος αποχώρησε χθες από τη Βουλή  διακόπτοντας την ομιλία του καθώς η… οχλοβοή από τα έδρανα ήταν μεγάλη και ο ίδιος ενοχλήθηκε. Δεν ήταν βλέπετε μόνο σχόλια αλλά και γέλια βουλευτών που σχολίαζαν ποικιλοτρόπως το γεγονός ότι ο Καμμένος, που έχει κατηγορήσει σχεδόν... τους πάντες για φοροδιαφυγή και πάρτι στις πλάτες του λαού, έχει σκάφος υπό αγγλική σημαία το οποίο είναι γραμμένο σε offshore εταιρεία στις Παρθένες Νήσους!
Όπως τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, η… πέτρα του σκανδάλου ήταν ο ίδιος καθώς όσο μιλούσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του «κουνούσε» επιδεικτικά τα χαρτιά που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές για το σκάφος.
«Έχασε τα λόγια του. Προφανώς ο Καμμένος το είδε, κατάλαβε τι έχω και άρχισε να κάνει σαρδάμ» τόνισε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος στη συνέχεια έδειξε τα έγγραφα στον Μάκη Βορίδη και σε άλλους βουλευτές και ξέσπασαν σε γέλια.
Ο Καμμένος αντέδρασε αποχωρώντας στη μέση της ομιλίας του, ενώ πήρε μαζί του και ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων! Φυσικά, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν για τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έχει «σταυρώσει» δεκάδες πολιτικά πρόσωπα για ανάλογα περιστατικά! Λίγο μετά, ο Καμμένος, παραδέχθηκε την ύπαρξη του σκάφους (!!!!), τόνισε ότι ανήκει στον πατέρα του (…) και προανήγγειλε μηνύσεις.


πηγή www.star.gr

Και που πάνε αυτά που είπες δημόσια για το ότι "δεν κάνεις αγωγές γιατί δεν πιστεύεις ότι πρέπει να δολοφονείται η ελευθεροτυπία", μεγάλε… δημοκράτη??? Μετά από αυτά, μάλλον θα μηνήσεις και τον εαυτό σου, για το λογαριασμό του… πατέρα σου! ... Μεγάλη... κωλοτούμπα...


1 σχόλιο: