Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Διαρροές...Καραμανλικού τύπου.....


του Χαρη Κοδοπουλου
Ο χειρότερος πρωθυπουργός στην σύγχρονη ιστορία της χώρας, ο καταστροφέας της Ελλάδος, ο άνθρωπος που πήρε το χρέος 170 δις ευρώ και σε ...πέντε χρόνια πέτυχε τον άθλο να το πάει στα 360 δις ευρώ, ο πρωθυπουργός της αρπαχτής και των 54 σκανδάλων, ο πολιτικός που δεν....εγκαινίασε ούτε ένα γεφύρι, ο μανιακός μπριζολοεξολοθρευτής , ο Κώστας Καραμανλής, μίλησε μέσω... συνεργατών του στην εφημερίδα του...Χατζηνικολάκη (ποιού άλλου..??) 
και τι βρήκε να πει για τη σημερινή κατάσταση...

1- Η κυβέρνηση Σαμαρά θα κρατήσει πολύ....
2- Δεν ανησυχεί για την κυβερνητική συνοχή, αφού πιστεύει ότι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν θέλουν εκλογές.
3- Ασκησε κριτική στον Γ.Παπανδρέου, λέγοντας: «Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βλάψει τη ΝΔ και εμένα προσωπικά. Τελικά έβλαψε τη χώρα».

Σχετικά με τα όσα ακούγονται και γράφονται περί σχεδίου δολοφονίας του, ο κ. Καραμανλής φέρεται να δηλώνει στους συνεργάτες του: «Δεν ξέρω αν ήθελαν να απειλήσουν τη ζωή μου, αλλά σίγουρα ήθελαν να μου ασκήσουν πίεση και το έκαναν με κάθε τρόπο».
Οταν η αθλιότητα και το θράσος δεν έχουν όρια, οι διάφοροι...Καραμανλήδες θα μιλάνε μέσω ...συνεργατών για όλα εκτός από την ταμπακέρα...

Την καταστροφή και το ξεπούλημα της Ελλάδας μέσα σε πέντε χρόνια...
Και οι...Κουροχατζηνικολάκηδες θα τους...αβαντάρουν αφού έζησαν (ως αρπακτικά και αυτοί) τις χρυσές εποχές τους στην περίοδο Καραμανλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου