Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περί των "μεγαλείων" του Βενιζέλου στις ΗΠΑ και άλλα παραμύθια

Διαβάζοντας εργολαβίες δημοσιογράφο- υπάλληλων όπως αυτή εδώ, όπως τις είδαμε και στις τηλεοράσεις όπου μας «βομβάρδισαν» με αυτά τα «μεγαλεία», ψάχτηκα στις φωτογραφίες του Λευκού Οίκου και του κ. Ομπαμα, αλλά δεν βρήκα τίποτα τέτοιο. Όπως δεν είχα βρει τίποτα ούτε στα ξένα ΜΜΕ. Ο @φίλος Tom Roros έκανε μια πολύ σωστή παρατήρηση στο φεισμπουκ. Στις κοινές φωτογραφίες του ζεύγους Ομπαμα μαζί με ζεύγη αντιπροσώπων κρατών, ο Ομπαμα και η Μισελ Ομπαμα έχουν τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ πόζες, μέχρι και τα δάχτυλα στην ίδια θέση, σαν να είναι ομοιώματα. Και σίγουρα πρόκειται περί ομοιώματα με τα οποία βλέπω ότι φωτογραφίζονται εκπρόσωποι τρίτων κρατών.
Για τον λόγο του αληθές…
                                                                      Κύπρος
Μπαχάμες
Γρεναδίνες
Νησιά Μάρσαλ
Σρι Λάνκα
Για τους εκπροσώπους των τριτοκοσμικών κυβερνήσεων μόνο τα ομοιώματα, όπως διαφαίνεται. Άλλο οι υψηλοί προσκεκλημένοι και άλλο ο Βενιζέλος λοιπόν με τα ομοιόματα… Αλλού τα μεγαλεία!!! 

Συμβουλή- άλλη φορά ας βγεί φωτο με την Μαντάμ Τουσό μήπως και θα πετύχει το... γνήσιο...


Υ.Γ. Εντωμεταξύ στην Ελλάδα ο εισαγγελέας ερευνά τον αδελφό της κ.Μπακατσέλου και κουνιάδο του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον Αλέξανδρο Μπακατσελο, για την υπόθεση του ΤΤ. Αλλά για αυτά τα
"μεγαλεία" κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν ενημερώνει τους ιθαγενείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου