Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Προς τους φούφουτους

O Ν. Ανδρουλάκης είπε χθες στην “ελιά”: ".... Σήμερα δεν εγκαταλείπουμε τα σύμβολα και την παράδοσή μας. Εγκαταλείπουμε όλα αυτά που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή κατάσταση. ...."
Άλλα λες και άλλα κάνεις βαγγελικέ “γραμματέα”… αφού στην “ελιά” ακολούθησες και τον μέντορα σου τον σημίτη και τον προστάτη σου τον βενιζέλο… ΕΚΤΙΘΕΣΕ… !!!!!!!!!!!!!!! Τόσο εσύ όσο και οι φίλοι σου που μ΄αυτά και μ'αυτά μείνατε 3 και ο... κουκο(υλοπουλος) σε μια ξεραμενη “ελια”... Υ.Γ. ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΤΟΣΟ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η ΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ??????????????? ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΑΝ Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ??? ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ 44%, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η "ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΔΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ -ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ- ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ... ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ "ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" ΚΑΙ Η ΒΡΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε λοιπόν δίπλα στον άλλον «άφθαρτο» φίλο σου οπορτουνιστή ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (μια και που σας αρέσει η έκφραση…)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Πάρε και την φωτογραφία του φίλου σου για ενθύμιο… μαζί με τον μέντορα σας



Πάρε και αυτό και πάλι Νικολάκη Ανδρουλάκη &Σια... Στην συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή της ΔΤ, ο Οδυσσεας Κωνσταντινοπουλος λέει με απύθμενο θράσος ότι δεν εκβίασε τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου…
Ερώτηση: ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ;;;;;;;;;;;
“Στη συνάντηση των βουλευτών που στηρίζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο διατυπώθηκε ένα διπλό αίτημα: προς τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί εντός 7 ημερών. Συγκεκριμένα, βουλευτές όπως η Εύα Καϊλή, η Σούλα Μερεντίτη, η Τόνια Αντωνίου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Κώστας Καρτάλης, ο Νάσος Αλευράς και ο Δημήτρης Λιντζέρης συμφώνησαν ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση «αν» ο πρωθυπουργός δεσμευτεί πως θα ξεκινήσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις για τη νέα κυβέρνηση και ότι θα τις ολοκληρώσει την ερχόμενη εβδομάδα. «Αλλιώς» θα αρχίσουν τις ανεξαρτητοποιήσεις.” 04/11/2011
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥ(ΛΟ ΠΟΥΛΟΣ)... Ακούει ΚΑΝΕΙΣ;;;
Υ.Γ. Χαρήκατε την Χρυσή Αυγή που φέρατε στην Βουλή μετά την πολιτική αποστασία, μια και που έχετε τα ίδια αφεντικά με την ΧΑ, όπως και η ΝΔ που στην αρχή τους άκουγε πιστά όλους τους βουλευτές εκεί στην ΧΑ;;;


Στα κοζανίτικα ο πάρης έρχεται από τον παπάρη (συμπεθέριαζε με τον άλλον παπάρη, όπως φαίνεται...όχι μόνο ταίριασαν αλλά και συμπεθέριασαν)
Υ.Γ. “Ξεχάσατε” τα χρέη στο δήμο Κοζάνης που είχε ο κουκουλοπουλος ως δήμαρχος… ‘ξεχάσατε” την Proton Bank και τον Λαυρεντιάδη που πληρώνουμε… ξεχάσατε τους άλλους συγγενείς του Ευάγγελου Βενιζέλου των οποίων τα δάνεια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πληρώνουμε τώρα… “ξεχάσατε” τον επώνυμο μεγάλο εργολάβο που πήρε περίπου τσάμπα το Ολυμπιακό Χωριό επί της υπουργίας πολιτισμού του Ευαγγέλου Βενιζέλου και έκανε το ιδιωτικό Mall (που πληρώνουμε εμείς τώρα) της Νεραντζιοτησας… όπως και πολλές άλλες παπαριές των συμπεθέρων που έφτασαν να “κουμπαριάσουν” πια ξεκάθαρα με την ΝΔ και τον Σαμαρά, μέσα σε απόλυτη διαπλοκή και διαφθορά.
Δεν ξεχάσατε όμως να ταΐσετε με τα θαλασσοδάνεια τα ελληνικά ΜΜΕ για να σας πλέκουν το εγκώμιο, κάνοντας μας ταυτόχρονα το απαραίτητο πλύσιμο εγκεφάλου που θα εξασφαλίσει την απαραίτητη προίκα των παιδιών σας.
Σας πληροφορούμε ότι; Η “μνήμη της κατσαρίδας” μας τελείωσε. Θα σας πάρουμε με τις πέτρες!!!!!!!! Δια πάντως



Δημοσίευσεις μου στο fb στις 10 Μαρτίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου