Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Περί ΦΟΥΦΟΥΤΟΥΣ ο λόγος...χαχαχαχα (ο Πάγκαλος το είπε)

χαχαχαχαχα... οι φούφουτοι "πέσανε από τα σύννεφα"... υποκριτές και φαρισαίοι.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο φούφουτος – δεν ξέρω ποιος – από το ΠΑΣΟΚ κάνει tweet και μιλά» (Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος όπως μας λέει το άρθρο στην συνέχεια)
Πάγκαλος για Παπαθανασίου και ΕΛΠΕ: «Ο Μανιάτης που είναι ΠΑΣΟΚ πρέπει να είπε “ναι”». Ο Θόδωρος Πάγκαλος υπενθύμισε πως ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος που λογικά έχει λόγο στον διορισμό του εκάστοτε προέδρου των ΕΛΠΕ, είναι ΠΑΣΟΚ...

Για τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, αλλά και για το ζήτημα που ανέκυψε με τον διορισμό στην προεδρία των ΕΛΠΕ του πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου μίλησε την Τρίτη στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99, 5 ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς πως οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ στο θέμα είναι υποκριτικές.

Στη συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και στους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη, ο Θόδωρος Πάγκαλος υπενθύμισε πως ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος που λογικά έχει λόγο στον διορισμό του εκάστοτε προέδρου των ΕΛΠΕ, είναι ΠΑΣΟΚ.

«Κατ’ αρχήν θεωρώ ότι ο κ. Μανιάτης είναι ΠΑΣΟΚ, αν δεν κάνω λάθος. Θα μου έκανε πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν είχε πει τη γνώμη του και θα υπήρχε τότε πολύ σοβαρό θέμα λειτουργίας της κυβέρνησης, διότι δεν κυβερνάνε μόνοι τους. Δεν είμαστε μεγάλο κόμμα πλέον, αλλά μάς χρειάζονται και καλό είναι να λέμε την άποψή μας για θέματα των οποίων μας έχει εκχωρηθεί η αρμοδιότητα. Ο κ. Μανιάτης είναι βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας και αρμόδιος υπουργός, άρα φαντάζομαι ότι έχει πει "ναι"» σημειώσει ο Θόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στον υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη.

Και προσέθεσε: «Αν έχει πει "ναι", δεν καταλαβαίνω γιατί ο φούφουτος – δεν ξέρω ποιος – από το ΠΑΣΟΚ κάνει tweet και μιλά. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενιαίο, έχει ηγεσία και με την έγκριση αυτής έχει μπει στην κυβέρνηση, δεν άκουσα τον κ. Μανιάτη να πει ότι το έμαθε ξαφνικά και δεν ήξερε τίποτα και άρα οι σαχλαμάρες αυτές είναι περιττές. Και θα έλεγα σε όλους αυτούς στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο χώρος αυτός γενικότερα να κοιτάξουν να συμμορφωθούν».


Να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε καυτηριάσει την επιλογή του Παπαθανασίου για τα ΕΛΠΕ με ένα σχόλιο μέσω Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου