Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Επιστολή -ράπισμα προς το πρόσωπο της σημερινής ηγεσίας του κομματος, των υπάλληλων του ΠΑΣΟΚ στον Μάρτιν Σουλτς

Την ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος μπορεί να βρει χρήματα για πληρωμή των συνεδριάσεων της «Ελιάς» η των «58», επίσης των γραφείων που θα στήσει η «Ελιά» σε κάθε πόλη εν όψη προεκλογικής περιόδου, οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ πρόεδρε της «ελιάς»;;; Επειδή λοιπόν με αυτό δείχνεις ότι ανησυχείς πιο πολύ για την λειτουργία της «ελιάς» παρά του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον μην μας εμπαίζεις άλλο και παρέδωσε τώρα την θέση του προέδρου, την σφραγίδα και το κόμμα στα πραγματικά του μέλη που το αγαπάνε και το νοιάζονται πραγματικά!!! Πριν να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια ώστε να αντικαταστήσεις με έναν από τα δικά σου τσιράκια (και των συμφερόντων) την προεδρική «καρέκλα».

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις που δικαιούνται είναι οι απλήρωτοι - εδώ και μήνες - εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ.
Αντιδρώντας στις προτάσεις της διοίκησης του κόμματος για εξόφλησή τους με το 20% των οφειλομένων, έστειλαν επιστολή στον Μάρτιν Σουλτς, με την οποία καταγγέλλουν τις πρακτικές της ηγεσίας του κόμματος απέναντί τους.


Αυτή η επιστολή είναι ράπισμα και δείχνουν στον Σούλτς με ποιους επέλεξε να συνεργαστεί εδώ στην Ελλάδα. Προτείνουμε στη συνιστώσα της "Ελιάς" το εξής: Αφού ως συγκυβέρνηση αποφάσισε να διοριστεί ο Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ με μισθό 250.000 ευρώ το χρόνο, να του γίνεται παρακράτηση 50% υπέρ των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ, ήτοι 125.000 ευρώ το χρόνο. Αναλογιζόμενοι ότι αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται στο ΠΑΣΟΚ με 400, 500 και 600 ευρώ το μήνα, μόνο ανακούφιση θα προσφέρουν. Αλλά είπαμε, πάνω απ' όλα η σταθερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου