Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Παναγιωταρέα, Πρετεντέρη, Ευαγγελάτος, Ακριβοπούλου...

Παναγιωταρέα, Πρετεντέρη, Ευαγγελάτος, Ακριβοπούλου και τόσοι άλλοι πανικόβλητοι εντεταλμένοι υπηρέτες της διαπλοκής, όλα τα κίτρινα παπαγαλάκια οι οποίοι εκεί που έγλυψαν φτύνουν και το αντίστροφο, αποφάσισαν να μην δώσουν την άδεια στον ΓΑΠ να έχει μια έντονη παρουσία στην πολιτική της χώρας. Εκεί οπού έως τώρα έκλαιγαν (μάλλον επειδή… τους έλειπε) όταν έφευγε στα ξένα καλεσμένος στα πανεπιστήμια και ΜΜΕ του εξωτερικού, τώρα τους πειράζει ότι μένει πολύ μέσα στην χώρα, οπού η κάθε δική του κίνηση και απόφαση ταράζει τα νερά του καθεστώτος. Βέβαια, αυτό το τελευταίο μύθος τους- περί του κόμματος που δήθεν φτιάχνει- κρύβει και αρκετή πονηριά εκ μέρος τους, διότι θα ήθελαν να προκαλέσουν τον Παπανδρέου, έτσι ώστε να ελευθερωθεί ο συνταγματολόγος- προστάτης του βρόμικου συστήματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από την παρουσία του ΓΑΠ και των παπανδρεϊκών.
Όπως και να’χει πάντως, αυτό που “βγάζει μάτι” πλέον, είναι ότι όλα τα ΜΜΕ τελευταία:
…αγκαλιάζουν με περισσή αγάπη τον Τσίπρα, τον Θεοδωράκη, μέχρι και την Καννέλη με τις χυδαιότητες της…
…ξέχασαν τις εντολές Σαμαρά ο οποίος περνάει γαϊδουρόβηχα χωμένος στο σπίτι τούτο το καιρό…
…ξέχασαν να παρουσιάζουν ως δράκο την τρόικα επειδή θέλει να πάρει και από τις τσέπες των αφεντικών τους…
…ξέχασαν την βοϊδίσια- ουπς, ιώβεια υπομονή ήθελα να πω, με την οποία καυχιέται ο Εγώγγελος…
…και όλες τις μέρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούνται με τον Παπανδρέου. Είτε επιτρέποντας του να κάνει αυτό η το άλλο, είτε βρίζοντας τον, είτε κάνοντας του υποδείξεις για το τι πρέπει να κάνει η όχι. Τέλος πάντων, με όλη αυτή τους την παραφροσύνη, ολόκληρο το βρόμικο σύστημα δείχνει καθαρά ότι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.


Όσο για την Παναγιωταρέα, έχω βρει ΠΟΛΛΑ…

… αλλά επειδή δεν μπορώ να της αφιερώσω χρόνο από την ζωή μου παραπάνω από αυτό που της αξίζει, έχω να πω μόνο αυτό: έκανε η μύγα κώλο και’ έχεσε το κόσμο όλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου