Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Το νησάκι στις Μπαχάμες με βίλες Ελλήνων πολιτικών από το 2008 ακόμα, αξίας εκατομμυρίων ευρώ! (Αυτό είναι το "έργο" των ελλήνων συντηρητικών πολιτικών έως το 2009, το οποίο συνεχίζει ως "Νέα Ελλάδα" ο Σαμαράς &Σια)


Το νησάκι που βλέπετε στον χάρτη βρίσκετε στις Μπαχάμες και πήρε το όνομα του από την Ελληνική λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.όπως μας ενημερώνει το wikipedia


The name "Eleuthera" is derived from the feminine form of the Greek word ελεύθερος και μάλλον σε αυτή την περιοχή μεγέθους νήσου ΚΩ εις τις Μπαχάμες είναι το σημείο όπου αναφέρεται ότι έχουν αγοραστεί από Ελληνικές Offshore και έχουν κτίσει πολυτελέστατες οικίες Αξίας άνω των δυο εκατομμυρίων δολαρίων έκαστη και οι Ιδιοκτήτες είναι Έλληνες πολιτικοί και Επιχειρηματίες.
Ισχυρισμός που ενισχύεται σύμφωνα με τον κύριο Δεσλή και από τηλεοπτικό κανάλι της Καλιφόρνια.


(Το ποιος είναι ο κύριος Δεσλής μπορείτε να το δείτε facebook.com/athanasios.deslis)

Με μια δεύτερη ματιά σε αυτό το δημοφιλή προορισμό μπορεί κανείς να διαπιστώσει πολλά θεματάκια.

Ένα από αυτά φαίνονται ευκρινέστατα μέσα από το επίσημο site της CIA. 

Ναι καλά διαβάσατε. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE της CIA.


Τι μας λέει λοιπόν;

Στην φωτογραφία που ακολουθεί μας λέει ότι Μπαχάμες είναι η 10 Χώρα στο κόσμο με 1.160 Μαρίνες εκ των οποίων οι 1063 είναι αλλοδαπών συμφερόντων.


Στην επόμενη μας λέει ότι μεταξύ των 1063 αλλοδαπών συμφερόντων έχουμε το εξής μαγικό σε ιδιοκτησίεςΗ πτωχευμένη Ελλάδα είναι πρώτη με 225 μαρίνες 

με τη δεύτερη Νορβηγία να έχει 186 μαρίνες
και την τρίτη Αμερική μόλις με 109 μαρίνες.
ακολουθεί ο Καναδάς με 96 μαρίνες
και πέμπτη η Ιαπωνία με 88 μαρίνες


Και μέσα από το επίσημο site του Υπουργείου Εξωτερικών επαληθεύεται και μέρος των ισχυρισμών του κυρίου Δεσλή αλλά και του Καλιφορνέζικου καναλιού.


Ότι δηλαδή το νησί επισκέπτονται Έλληνες ιδιοκτήτες εξοχικών.

 


Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν μεταξύ αυτών των ιδιοκτητών συγκαταλέγονται και Έλληνες Πολιτικοί.Επειδή όμως οι επισκέψεις γίνονται συνήθως τις γιορτινές ημέρες πρέπει και να εκκλησιαζόμαστε.


Και αν το video είναι πράγματι από Πάσχα τις Μπαχάμες φαίνεται ότι εκεί η Ελληνορθόδοξη κοινότητα αριθμεί πάρα πολλά μέλη από το 2008...


Υ.Γ.

«Υπερδύναμη στις οφ σορ η Ελλάδα» (tanea.gr)
Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Τα κυριότερα σημεία του άρθρου:

ο κ. Παναγιώτης Δουβής, πρώην διευθυντής Οικονομικών Ερευνών του ΣΔΟΕ και συγγραφέας του βιβλίου «Οffshore δραστηριότητες». Βάσει μη επιβεβαιωμένων εκτιμήσεων, το μέγεθος της απώλειας ετησίων εσόδων του κράτους ανέρχεται στα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ οι τουλάχιστον 10 000 ελληνικών συμφερόντων υπεράκτιες διακινούν περί τα 500 δισ. ευρώ.


«Για ξέπλυμα προτιμώνται οι Μπαχάμες, οι Γρεναδίνες και ο Άγιος Βικέντιος, τα νησιά Μάρσαλ και γενικότερα οι απομακρυσμένοι από την Ευρώπη φορολογικοί παράδεισοι που δεν συνεργάζονται με τις Αρχές», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/07/blog-post_84.html#ixzz38USkk0qR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου