Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Νίκος Ανδρουλάκης υπέρ κλειστού συνεδρίου των αρεστών- Δεν ξέρω ποιος είναι πιο αρχαίος, ο Νίκος Ανδρουλάκης ή η Επίδαυρος;


Το screenshot είναι απόσπασμα από την ομιλία του γραμματέα και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη [ολόκληρη η ομιλία, εδώ]. Προσέξτε το τελευταίο από τα σημεία, το οποίο είναι και το σημείο κλειδί. Ναι μεν να γίνει ένα συνέδριο ανοιχτό προς τη βάση αλλά ο συντονισμός να είναι κλειστός και με συγκεκριμένους ανθρώπους, τούτως ώστε να *ελέγχουμε* τη βάση...
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος πάλεψε για το ασυμβίβαστο στις προηγούμενες εκλογές, ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής τελώντας παράλληλα και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ενώ συνεχίζει να διατηρεί και τα 2 αξιώματα. Συνάμα, ετοιμάζει και το οργανωτικό του συνεδρίου, με προτάσεις όπως αυτή που τον προσδιορίζουν ηλικιακά ως συνομίληκο του Σκανδαλίδη.

Το epikairo θα ποστάρει την άποψή του για το πώς θεωρεί ότι θα πρέπει να συσταθεί το συντονιστικό όργανο, το οποίο οφείλει να αποτελεί τον καθρέφτη αυτού του συνεδρίου. Οσονούπω.


Σχόλιο μου:

Ο ευρωβουλευτής- γραμματέας με δυο μέτρα και δυο σταθμά ως εκπρόσωπος της «δημοκρατικής» σημερινής ηγεσίας κόβει και ράβει τα “ρούχα του βασιλιά” στα μέτρα της γύμνιας του… όπως και τα δικά του, ως άλλος ένας ανύπαρκτος πολιτικά στην ουσία!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου