Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μαζικός ξεσηκωμός τώρα! Εξέγερση διαρκείας...


Ζούμε μεγάλες στιγμές της μετά- παστίτσιου εποχής… Όλα ξεκαθαρίζονται σιγά-σιγά επιτέλους. Μετά από τις σκληρές διαπραγματεύσεις της τρικομματικής διακυβέρνησης, ο λαός σε μαζική διαδήλωση στο Σύνταγμα αποθεώνει την βουλή… ακούγονται συνθήματα όπως : «Μπορώ να ανεχτώ τον Έλληνα πρόεδρο της Βουλής να τα’χει αρπάξει χοντρά, τον μη Έλληνα όμως να πουλάει παράνομα στις λαϊκές ΠΟΤΕ!»
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Περισσότερα ΕΔΩ

Θα το πω γιατί θα σκάσω. Ο μόνος τρόπος για να ξανάκατέβεις στους δρόμους είναι να γίνει ξανά Πρωθυπουργός ο Γιώργος... Τότε μπορεί να ξαναρχίσει η ντόπα απο κάθε κωλοκάναλο, απο κάθε μαύρο-κόκκινο-φασιστικό μπλογκ και απο κάθε δεξιό μισθωμένο κονδυλοφόρο. Σκέψου το λίγο. (Μ@λ@κ@, ε, μ..κ@!!)
Υ.Γ. Τελικά σου άρεσαν τα τελευταία σκληρότερα μέτρα? Μπραβο σου!! Τώρα, Ελληναρά, μπορείς να κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και να παρακολουθείς το ματς Μειμαράκης- Χατζηνικολάου και που θα πουληθεί ο ΟΠΑΠ…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου