Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μιά ακόμα υπόθεση «προσβολής κατά της πίστης και των συμβόλων»


Μιά ακόμα υπόθεση «προσβολής κατά της πίστης και των συμβόλων», φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά από εκείνη του γέροντα «Παστίτσιου»: Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Νίκος Χατζηνικολάου, που κατέθεσαν από κοινού μήνυση σε 27χρονο έμπορο ο οποίος κυκλοφόρησε κούκλες-ομοιώματά, που τους παριστάνουν σαν «γκάνγκστερ ράπερς»
Ο Mc Μεϊμαράκης (με το κόκκινο καλαμάκι για την πόση αίματος) και ο Mc Χατζηνικολάου που κατασχέθηκαν χθες, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)Ο Mc Μεϊμαράκης (με το κόκκινο καλαμάκι για την πόση αίματος) και ο Mc Χατζηνικολάου που κατασχέθηκαν 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα κουκλάκια-ομοιώματά, εμφανίστηκαν πριν καλά – καλά κοπάσει ο θόρυβος που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και προσβάλλουν τους δύο πρωταγωνιστές της κόντρας, καθώς επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν χωρίς πρώτα να έχουν αποδώσει τα απαραίτητα πνευματικά δικαιώματα στους δικαιούχους!

Από την πλευρά του, ο 27χρονος έμπορος, που δηλώνει και ο ίδιος «ράπερ», απολογούμενος στον ανακριτή, δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τους δύο ενάγοντες και προσφέρθηκε να συνεργαστεί μαζί τους για να κυκλοφορήσουν ολόκληρη σειρά από αναμνηστικά κουκλάκια-ομοιώματα «που αυτή τη φορά να τραγουδάνε κιόλας» όπως είπε χαρακτηριστικά.


Υ.Γ. Όλα ξεκαθαρίζονται σιγά- σιγά…Ο Μεϊμαράκης θα δείξει τα «πόθεν έσχες» του και ζητεί από τον Χατζηνικολάου να πράξει το ίδιο. Πάρτε τα παιδιά μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου