Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Διότι "ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται"…

Κ. Σημίτης και Ε. Βενιζέλος στην εκδήλωση του Γ. Καμίνη

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γ. Καμίνη για τον Δήμο της Αθήνας θέλησε να δείξει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης δίνοντας το παρόν στην πρώτη κεντρική εκδήλωση της υποψηφιότητας στον πολυχώρο «Mezzanine» στο Γκάζι.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος είχε θερμό χαιρετισμό αλλά και μια σύντομη συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό.

Εκτός από αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ το παρόν έδωσαν και μέλη της ΔΗΜΑΡ καθώς η Αγ. Κωνσταντίνου και ο Φώτης Κουβέλης έχουν ανακοινώσει επισήμως τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Καμίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην κεντρική εκδήλωση του κ. Καμίνη αποτελεί και μιας μορφής ανταπόδοση καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος είχε στηρίξει και αυτός με την παρουσία του την κίνηση των «58» προ διμήνου στο θέατρο «Ακροπόλ»  όπου εκτός των άλλων προσωπικοτήτων είχε δώσει το παρόν και ο Κώστας Σημίτης.

Και χθες πάντως ο Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε στην ανάγκη «να υπάρξουν συνθέσεις στο πολιτικό σύστημα ως απάντηση στον κατακερματισμό».

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρώην υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου και Νίκος Χριστοδουλάκης ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο Μιχάλης Καρχιμάκης, και ο Γρηγόρης Ψαριανός.



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου