Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ! Οργισμένο τηλεφώνημα Ομπάμα στον Σαμαρά για το σποτάκι της ΝΔ!

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης η γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητούσε απεγνωσμένα τον Αντώνη Σαμαρά.

Για την ακρίβεια η μάλλον οργισμένη φωνή της γραμματέως του Μπαράκ Ομπάμα ήταν εκείνη που αναζητούσε τον πρωθυπουργό για να μιλήσει με τον ζοχαδιασμένο πλανητάρχη.

Κι αυτό γιατί από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα είχαν μεταφέρει στον Ομπάμα πως σε προεκλογικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές είχε αλλοιωθεί μια δήλωσή του!!!


Όταν κατάφεραν οι γραμματείς να τους συνδέσουν ο Σαμαράς προσπαθούσε να του εξηγήσει τα ανεξήγητα μια και η Πρεσβεία είχε στείλει ήδη το σποτάκι στο Λευκό Οίκο. (kourdistoportokali)

Τα ψέματα του Αντώνη Σαμαρά συνεχίζονται.

Στο «επικό» προεκλογικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται να δηλώνει πως «οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ» - Ο Μπάρακ Ομπάμα, βέβαια, δεν δήλωσε ποτέ κάτι τέτοιο
Στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ είναι πολλά αυτά που θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς. Ας μείνουμε, όμως, στα όσα φέρεται να δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την χώρα, και μάλιστα πολύ πριν το πρωτογενές πλεόνασμα και την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Το ThePressProject το έψαξε λίγο περισσότερο...

Στο 0,55'', λοιπόν, ο Ομπάμα εμφανίζεται να δηλώνει αισιόδοξος πως οι Έλληνες έχουν αρχίσει πια «να βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ».


Ανατρέχοντας, ωστόσο, στις πραγματικές δηλώσεις του Μπάρακ Ομπάμα, κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2013, ανακαλύπτει κανείς πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι και ο Ομπάμα δεν δήλωσε ποτέ αυτό που του αποδόθηκε.

Αντίθετα, οι δημιουργοί του σποτ, με μακρά εμπειρία ως φαίνεται στο «μοντάζ», έκοψαν μια φράση του προέδρου των ΗΠΑ, ενώ ολόκληρη η πρότασή του είχε τελείως διαφορετικό περιεχόμενο.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε το κείμενο (απομαγνητοφώνηση) των δηλώσεων των Ομπάμα και Σαμαρά, ενώ στο βίντεο το επίμαχο σημείο είναι περίπου στο 2ο λεπτό.


Αυτή, λοιπόν, είναι ολόκληρη η πρόταση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ:

And I think Prime Minister Samaras is committed to taking the tough actions that are required, but also, understandably, wants to make sure that the Greek people see a light at the end of the tunnel.

«Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις «σκληρές» ενέργειες που απαιτούνται, και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ».

Καμία σχέση, δηλαδή.

Για το τέλος, έχει ενδιαφέρον πως λίγο πιο πριν ο Μπάρακ Ομπάμα είχε προχωρήσει σε μια ήπια κριτική στην πολιτική της άγριας λιτότητας που επιβλήθηκε στην χώρα, αναφέροντας πως δεν είναι σημαντικό μόνο να εξυγιανθούν τα δημοσιονομικά της Ελλάδας, ώστε να μειωθεί το δημόσιο χρέος της, αλλά πως πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και την εργασία.

«Γιατί γνωρίζουμε από την ιστορία πως οι χώρες με υψηλούς δείχτες εργασίας και αύξηση της παραγωγικότητας - οι πολίτες των οποίων νιώθουν πως η οικονομία της χώρας προχωράει μπροστά - περιορίζουν πολύ πιο εύκολα το χρέος τους, από εκείνες που οι πολίτες τους νιώθουν απελπισμένοι», δήλωνε χαρακτηριστικά.

πηγή


Το θέμα δεν είναι μόνο ότι τα ψέματα του Σαμαρά και της ΝΔ συνεχίζονται, αλλά ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως και κανένα όργανο του σημερινού ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν λένε ποτέ λέξη, ως υπάκουα δεκανίκια της δεξιάς, με την οποία θέλουν να διαμορφώσουν αύριο την "Νέα Ελλ(ι)άδα". Για αυτό και η προσπάθεια μετατροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην «ελιά»… για αυτό και οι συνδυασμοί των υποψηφίων στην αυτοδιοίκηση στηριζόμενοι από την ¨ελιά¨ αποτελούνται και από στελεχάρες της ΝΔ σε προβεβλημένες θέσεις μάλιστα.

Δεν ξέρω αν είναι για γέλια η για κλάματα η όλη προσπάθεια μερικών ώστε να περάσουν ακόμα ως… πασοκοι, δίπλα στους νδ-ιτες και μέσα από αυτά τα μορφώματα τα οποία στηρίζονται από την «ελιά»… ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!! ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ!!!!!!!!! 

Υ.Γ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι πιο αξιοθρήνητο- ότι οι πρώην πασοκοι συνεργάζονται με τους καμμένους σε συνδυασμούς (ΑΝ είναι αλήθεια)- η ότι αυτές οι κριτικές τοις εκφέρουν οι σημερινοί πασοκοι από συνδυασμούς συνεργαζόμενους με την «ελιά» και τους νδ-ιτες σε καίριες θέσεις των. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου