Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Λίγος και μοιραίος αντιδημοκράτης Εγώγγελος


Είναι ο μοιραίος άνθρωπος που καταβαράθρωσε αυτό το μεγάλο ιστορικό κόμμα, που κάποτε το λέγαν ΠΑΣΟΚ…
Ανεπιθύμητος
Από τους πραγματικούς ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι πλέον αποδεκτός ο Ευάγγελος Βενιζέλος!
Ένταση επικράτησε στην προεκλογική συγκέντρωση της «Ελιάς». Την ώρα που στο βήμα ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος ατόμων που  βρίσκονταν στο χώρο τον αποδοκιμάσαν για τα ψέματα που έλεγε. Και προσπάθησαν να του κάνουν ερωτήσεις πάνω σε αυτά που έλεγε. Η απάντηση του: ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ. Ο «δημοκράτης» ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ. Μεγάλη διαφορά με το ήθος και την διάθεση διαλόγου ΠΑΝΤΑ του Παπανδρέου!!!!!!!!!
Μάλιστα ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέχεια άρχιζε να αλλάξει τα νούμερα των περιφερειών προς τα κάτω και άρχισε την φράση του λέγοντας «δεν σώσαμε την χώρα»… Γλώσσα λανθάνουσα…
Το καταλάβαμε όλοι οτι αυτό που θέλει να σώσει είναι η "καρέκλα" ... Αλλα ΔΕΝ!!!!!!!!!
Ο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ» ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ… ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ... ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ!!! ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΛΟΓΟ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!!! Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΛΤΑΚΩΝ!!! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!
ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. Πραγματικοί σοσιαλιστές όμως. Και όχι οι καιροσκόποι υποψήφιοι της "ελιάς". Μάλιστα, στην διάρκεια της ομιλίας αφού δεν απαντάει στις ερωτήσεις και πετάει έξω των ερωτηθέντα, γκρουπ σε διάφορα μέρη της αίθουσας έκαναν επιδεικτική αποχώρηση. Συγκλονιστική η μαρτυρία της δημοσιογράφου που βρισκόταν στο εξωτερικό της αίθουσας (και δεν ήξερε τι ακριβώς έγινε μέσα), που μίλαγε για «κλοτσιές»…
Αν και ειλικρινά με ξεπερνάει η ρητορική ερώτηση της δημοσιογράφου… μάλλον είναι απεσταλμένη μόνο σε ομιλίες των δεξιών κομμάτων που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών… και δεν ξέρει ότι σε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κόμμα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι ανοιχτές για όλους τους πολίτες οι ομιλίες, δηλαδή όπως γίνεται σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. 

Βεβαίως όμως ότι μπορεί η δημοσιογράφος να έχει και άλλες πληροφορίες που δεν μπορεί να τις πει στον αέρα, όπως ότι το κοινό του Βενιζέλου ήταν στην πλειοψηφία κομπάρσοι μαζεμένοι από τα διάφορα ιδρύματα. Κάτι τέτοιο μπορεί να παίζει πάρα πολύ σοβαρά. 
Όντως τα επίσημα βενιζελοεγκεκριμένα και μακρύτερα βίντεο δείχνουν κάτι περίεργες φάτσες με ακόμα πιο περίεργες κινήσεις και γκριμάτσες. Όπως πχ ένας που παίζει με το πουκάμισο του ανέμελα η άλλος που κρατάει το χέρι στο στόμα με τον αγκώνα πάνω από το κεφάλι να γυρίζει το κεφάλι γύρο του με τρελαμένο βλέμμα … Τι να λέμε… Και αυτά είναι τα καλύτερα πλάνα… καταλαβαίνω πως θα’ναι τα κομμένα.  Σκέφτομαι και από τι είδος ιδρυμάτων τους πήραν… Από τέτοιου… πνευματικού τύπου, ώστε να τον φωνάζουν “αρχηγό”, με νοσοκόμα που επιβλέπει την αγαπημένη του… δημοκράτισσα Αλσαλέχ … Ήταν σαν μια ομάδα ανθρώπων που βλέπουν μια άδεια πισίνα και πάνε γεμάτοι χαρά να κάνουν βουτιές μαζί με τον Βενιζέλο… αν με πιάνετε… Όλοι τρίτης ηλικίας, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Ίδιο αριθμό φυλάκων με αυτόν του κοινού στους διαδρόμους ανάμεσα στις θέσεις, έως και ανιματέρ που να ξεσηκώσει τα χειροκροτήματα. Ένα ολόκληρο θέατρο δηλαδή… όπως και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. 

Στο Μπενάκη λοιπόν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Ελιάς". Ταιριαστό. Μουσειακό έκθεμα θα είναι και το μόρφωμα αυτό (κόμμα ήθελα να πω) σε λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου