Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Το MEGAλο μας τσίρκο

Το θέατρο του παραλόγου χθες στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Αυτό δεν ήταν «ανατροπή», αλλά «το μεγάλο μας τσίρκο». Η οι τελευταίοι σπασμοί του βρόμικου συστήματος πριν να πεθάνει!!!

-Ως εισαγωγή η Αφροδίτη Αλσαλέχ υπεράσπισε τον Κασσή (σε ερωτήσεις για τις ανόητες του κωλοτούμπες) και σύστησε να μην μιλάνε για κάποιον που δεν είναι παρόν.

-Όλοι εναντίον Γ.Α.Π.(ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΙΣΧΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!): Στην αρχή όλοι οι καλεσμένοι έβγαλαν τον Παπανδρέου ως «φταίχτη» για την κατάντια στην χώρα επειδή ήταν ο Πρωθυπουργός που του έσκαγε η “βόμβα” του μνημονίου στα χέρια. Εκείνοι μάλιστα που φώναξαν πιο δυνατά ήταν οι πρώην συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή και οι νυν του Σαμαρά. Η Αλσαλέχ δεν ήθελε να το σχολιάζει -ούτε καν να τους συστήνει να μην μιλάνε για έναν τρίτο πρόσωπο που δεν είναι παρόν, όπως έκανε για τον Κασσή- άλλα θεώρησε πιο σημαντικό να κλαίγεται διότι ο Παπανδρέου «δεν πήγε να σφίξει τα χέρια» της “αδικημένης” Καϊλής, της ίδιας της “πληγωμένης” Αλσαλέχ, του “περιφρονημένου” Μπίστη και άλλων 41 “σοσιαλιστών” βενιζελιών συνεργατών του Σαμαρά, Μπαλτάκου, Παπαθανασιου κτλπ. (Οι μόνοι που το «ήθος» σας επιτρέπει να σας κάνουν χειραψίες είναι οι κασσήδες&Σια …)
Καμιά κουβέντα για τα χρέη, καμιά κουβέντα περί του 2010 όταν δεν ήθελε να μας δανείζει ΚΑΝΕΙΣ. Όλοι -με ένα στόμα και μια ψυχή αντιΓΑΠ- δήλωσαν ότι το μνημόνιο έφταιγε για την κατάντια στην χώρα. Το ίδιο μνημόνιο που οι μισοί το στηρίζουν επί τουλάχιστον δυο χρόνια τώρα ώστε να βγούμε από το τέλμα. Εκεί δηλαδή οπού μας έφτασαν τα χρέη που έκαναν οι ίδιοι ΕΩΣ ΤΟ 2009.

-Το show συνεχίστηκε με το θίασο να κλαίγεται –με πρώτο τον Γεωργιάδη που έδινε τον τόνο- για το πόσο «προσβεβλημένοι νιώθουν ως Έλληνες πολιτικοί» ώστε να είναι «αναγκασμένοι να υπακούνε τον Thompsen και την τρόικα για τα αυτονόητα» (όπως πχ ηλεκτρονική συνταγογράφηση) τα οποία «ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ» όπως αναγνώρισαν… δηλαδή ΠΡΙΝ ΤΟ 2009… δηλαδή τότε που ήταν πρωθυπουργοί όλοι οι άλλοι εκτός τον Παπανδρέου.

-Το αποκορύφωμα του θεάτρου: οι κατηγορίες που έκαναν ο ένας στον άλλον ότι είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, με πρώτο και πάλι τον Μπουμπούκο να δηλώνει «αντικομουνιστή διότι ο κομμουνισμός είναι ολοκληρωτικό καθεστώς», μέχρι στις κατηγορίες όλων των άλλων για δηλώσεις περί των «παιδιών μας οι χρυσαυγήτες», έως στους απέναντι- ως συνεργάτες των ακροδεξιών στην κυβέρνηση.
Σκέφτηκα τα λόγια του Γιώργου Παπανδρέου πριν ένα χρόνο περίπου : “Τιμή μου να με στοχοποιούν ακροδεξιοί, φασίστες και λοιπά τσιράκια των συμφερόντων.”

-Ο Τέρενς Κούικ δήλωσε ρητά ότι ούτε ο ίδιος ως υποψήφιος περιφερειάρχης, ούτε οι «ανεξάρτητοι» έλληνες του (ψε)Κα(σ)μμένου δεν είπαν ποτέ ότι θα συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ… (LOL!!!... Ακούει κανείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ???)

-Ως συμπέρασμα, μετά την πρώτη καταγγελία εναντίον του “ποταμιού” και της διαπλοκής του με τα συμφέροντα, ο θεατής μπορούσε να απολαύσει τις αλληλοκατηγορίες όλων εναντίον όλων περί ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ του κόμματος του άλλου με τα μεγάλα συμφέροντα… έως τον Ψωμιαδη να κατηγορεί τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ για το ότι ΕΔΩΣΕ 220 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ SIEMENS (ο ίδιος Ψωμιάδης που το 2007 έδινε ψήφους και δημόσια στήριξη του «καλού του φίλου –Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ», τότε που έβγαιναν μαζί σε φωτογραφίες, δίπλα στον νυν συριζαιο Άνθιμο). Με την δήθεν «δημοκράτισσα» Αλσαλέχ να ξεσπαθώνει
–επιλεκτικά- και να του διατάζει του Ψωμιάδη να «κάνει τουμπέκι», διότι του «το λέει η Θεσσαλονίκη» δια μέσου του στόματος της. Για να πάρει την απάντηση ότι η ίδια Αλσαλέχ αντιπροσωπεύει «τα αζήτητα της Θεσσαλονίκης και της Ευρώπης». (Τέτοιους προτείνατε για υποψήφιους ευρωβουλευτές της «μεγάλης» και «δημοκρατικής» παράταξης της ΔΟΛιας βενίζ-«ελιάς»… στιγμές αλλοφροσύνης ζούμε εξαιτίας σας.)

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον Ντερμπεντέρη να τους ρωτάει γιατί στο τέλος όλοι τους τα βάζουν με τα ΜΜΕ και να χαμογελάει ευτυχισμένος διότι κέρδισε ένα άλλο υπέρογκο νυχτοκάματο.

Εντωμεταξύ σε ένα άλλο κανάλι μπορούσες να παρακολουθήσεις ένα κοινωνικό παιχνίδι ανάμεσα δυο ομάδων πέντε φίλων. Κάνω ζάπινγκ εκεί λοιπόν και πέφτω πάνω στην ερώτηση _ “Σε ένα τσίρκο τι θα ήσουν?” _“Το κλόουν” η πιο δημοφιλής απάντηση και το κέρδισε η ομάδα «το παρεάκι».

Σκέπτομαι ότι όλα αυτά το “παρεάκια” των “κλόουν” της ελληνικής πολιτικής θα πρέπει να περάσουν για πάντα στα αζήτητα!!! Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε ΦΩΣ.


Υ.Γ. Η απλουστευμένη διήγηση θέλει να μεταδίδει το κλίμα του νηπιαγωγείου αυτής της «επιμορφωτικής» εκπομπής, οπού έβγαλε μάτι η ελει(γλοι)ώδη βενιζελική σκηνοθεσία με παραγωγό το καλοταϊσμένο ΔΟΛ.

Υ.Γ. 2 Αλσαλέχ προς Τατσόπουλο: _Άσε με να τελειωνω. Και ο Τατσόπουλος:_ Εσύ τελειώνεις πολύ ώρα.
Ο διάλογος «επιπέδου» ανάμεσα σε δυο μέλη της βενιζ-«ελιάς»… Αυτό που είπε ο Τατσόπουλος στο Mega σας και στην Αφροδίτη ΑλΣάχλα, ότι αργεί να τελειώσει, ισχύει και για σένα Εγώγγελε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου