Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Λαμογιά» με τη λίστα Λαγκάρντ;


Ενα περίεργο δημοσίευμα «αλιεύσαμε» από το Διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο από τη φερόμενη ως Λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε το περιοδικό Hot Doc κάποιος είχε διαγράψει ονόματα γνωστών πολιτικών και επιχειρηματιών.
Στο δημοσίευμα της ομογενειακής ιστοσελίδας kalami.net, το οποίο δεν έχει διασταυρωθεί, ο αρθρογράφος αναφέρει μια υποτιθέμενη συνομιλία του με «παλιό γνώριμο (και από 2000) Δημοκρατικό γερουσιαστή, μέλος ''ευαίσθητης'' Επιτροπής της Γερουσίας» στις 24 Νοεμβρίου. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο γερουσιαστής φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον δημοσιογράφο ότι η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ είχε ονόματα πολιτικών και μεγάλων επιχειρηματιών. «Από αυτήν που δημοσιοποιήθηκε λείπουν 2-3 ντουζίνες ονόματα... 'Εχουν διαγραφεί» φέρεται να είπε ο αμερικανός γερουσιαστής σημειώνοντας: «'Εχουμε ενημερωθεί υπηρεσιακά, ότι διαγράφηκαν ονόματα».
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Ποιός έκανε την ''βρώμικη δουλειά''...;», ο γερουσιαστής περιορίστηκε να κοιτάξει «έναν υπέρβαρο κύριο που περπατούσε» και να πει «Κοίτα, ''the fat guy''... 

Ξέρεις τι πρόβλημα θα έχουμε στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια με τα υπέρβαρα άτομα;... ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου