Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Κρατικές επιδοτήσεις προς τους «αντικειμενικούς» δημοσιογραφίσκους και επιχειρηματίες του κλάδου της ελληνικής «πληροφόρησης»




Πατήστε πάνω στην φωτογραφία, για να δείτε καθαρά τα στοιχεία:

Δεν μιλάμε πια μόνο για θαλασσοδάνεια από τις τράπεζες προς τους επιχειρηματίες της ελληνικής πληροφόρησης, αλλά για επιδοτήσεις, δηλαδή για δώρο καθαρά προς αυτούς, εκ μέρος των κυβερνόντων. Χρήματα που τα πληρώνουμε τώρα εμείς, ώστε να πλουτίζουν αυτοί, οι οποίοι συνεχίσουν να τα πάρουν δίχως αντίκρισμα, με στόχο το απόλυτο φασιστικό έλεγχο του μυαλού μας, μέσω της (παρα)πληροφόρησης, με γκεμπελιστικούς μεθόδους.
Θα το έθετα έτσι… πως μπορούμε να μιλάμε για «αντικειμενική πληροφόρηση και αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες», όταν δημιουργήθηκαν και πληροφορούν με κρατικά λεφτά;;; Έτσι εξηγείται και η περίφημη φράση επί του Μπουχέσα της Ραφήνας «ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Καραμανλής», όπως και άλλα νταβατζιλίκια, όπως πχ. την παραπληροφόρηση των δημοσκοπήσεων, οι οποίες ψεύδονται αυτές τις μέρες περισσότερα από ποτέ άλλοτε. Ήταν να μην πάρουν φόρα...

Υ.Γ. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον μια δημοσίευση που να δείξει τι επιδοτήσεις δίνονται ΤΩΡΑ στις εφημερίδες και στις τηλεοράσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου