Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Φτάνει πια με τις συγκινήσεις ανάμεσα κατεργάρηδων... όλοι οι άνθρωποι του πρωθυπουργού 3

Μετά από την συγκίνηση ως πατέρας που προκάλεσε στον Άδωνη Γεωργιάδη η βίαιη αντίδραση στην βουλή του γιου Μπαλτάκου, έχουμε και την δημόσια συγκίνηση του -συμπάσχοντα με τον πατέρα Μπαλτάκου- Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος δήλωσε χθες διακαναλικά: “Είναι θλιβερό, ακραίο και αδιανόητο αυτό που συνέβη με τον κ. Μπαλτάκο”. Μάλιστα… Προσέξτε: ναι μεν αγανάκτηση για την Χρυσή Αυγή, αλλά για τον τρόπο που εξαπάτησε τον πράο και φερέγγυο Μπαλτάκο. 
Μια που με αυτή την δήλωση αναγνωρίζει εμμέσως πλην σαφώς τον Μπαλτάκο ως φερέγγυο, ναι μεν εξαπατημένο, αλλά φερέγγυο… τότε είναι δευτερεύον η απάτη καθαυτού και πρωταρχικό ρόλο έχουν οι αποκαλύψεις που έκανε ο ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ Μπαλτάκος, όπως και ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ο Ευ. Βενιζέλο… τότε γιατί υποβαθμίζει τα λεγόμενα του φερέγγυου Μπαλτάκο ως “δευτερεύον”; Τι συμφέρον μπορεί να έχει ένας “ανιδιοτελής” που έχει “ως πρώτο μέλημα του το καλό της χώρας” -όπως υποστηρίζει ο Ευ. Βενιζέλος για τον εαυτό του- ώστε να θέλει να μας περάσει την εντύπωση ότι η αλήθεια που είπε στο βίντεο ο φερέγγυος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης έχει δευτερεύοντα σημασία;
… μήπως ώστε να μην πούμε ανοιχτά ότι αυτή η αλήθεια βγάζει μάτι ότι έχει πρωταρχικό ρόλο σε μια δημοκρατία που θα ‘πρεπε να σέβεται τους θεσμούς.

Ας λέμε λοιπόν ανοιχτά ολόκληρη την αλήθεια, η οποία είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έχει πάντα πρωταρχικό ρόλο:

Είναι θλιβερό, ακραίο και αδιανόητο αυτό που συνέβη ως βιασμός της δικαιοσύνης από τον άνθρωπο που έχει την απόλυτη εξουσία του υψηλότερου θεσμού ενός δημοκρατικού κράτους δικαίου.

Φτάνει πια με τις συγκινήσεις ανάμεσα κατεργάρηδων… αν και ξεσκεπάζουν τους ομοϊδεάτες… Όχι όμως που δεν τους καταλάβαμε από παλιά, πριν ακόμα την στιγμή που προφέρθηκαν ως δεκανίκια που έφεραν στην εξουσία τα κατακάθια των Ζαππείων.

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου