Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Spiegel: Και άλλοι σύμβουλοι του Σαμαρά έκτος Μπαλτάκου συνεργάζονται με ακροδεξιούς της Χρυσής Αυγής

Ας θυμηθούμε τι έλεγε πρόσφατα ο Σαμαράς:

Spiegel: Και άλλοι σύμβουλοι του Σαμαρά έκτος Μπαλτάκου συνεργάζονται με ακροδεξιούς της Χρυσής Αυγής

Κάτω από τον τίτλο ''Οι ακροδεξιοί φίλοι της ΝΔ'' το Spiegel γράφει για στενές επαφές στελεχών της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή, πέραν της υπόθεσης Μπαλτάκου.
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel αναφέρεται στην υπόθεση Μπαλτάκου και κάνει λόγο για στενές επαφές στελεχών της ΝΔ με ακροδεξιά στοιχεία. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα: «Λίγο πριν από τις ευρωεκλογές ένα σκάνδαλο πλήττει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς

επιρρίπτεται σε ορισμένους από τους πιο στενούς συνεργάτες του ότι είχαν υπερβολικά στενές σχέσεις με νεοναζί και το δεξιό κόμμα Χρυσή Αυγή».

Όμως και άλλοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού διατηρούν στενές επαφές με τους δεξιούς Το Spiegel υπενθυμίζει το χρονικό της συνομιλίας του παραιτηθέντος γεν. γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και προσθέτει: «Όμως και άλλοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού διατηρούν στενές επαφές με τους δεξιούς. Ορισμένοι συνεργάζονται με ακροδεξιούς και εθνικιστές στο διαβόητο ‘Δίκτυο 21’.
Το άρθρο δεν παρέλειψε να μιλά για το αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν των μελών της κυβέρνησης βρισκόμενοι παλιά σε ακροδεξιές παρατάξεις, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα ποσοστά της ΝΔ πέφτουν σε δημοσκοπήσεις.

Μπαλτάκος-γειτ, όπως το αποκαλούν όλα τα ξένα ΜΜΕ επισκίασε στο εξωτερικό την όποια είσοδο στις αγορές με την οποία ασχολούνται τα εγχώρια ΜΜΕ με αποκλειστικότητα, μην μεταδίδοντας ούτε μια ξένη είδηση σε ότι αφορά την ελληνική κυβέρνηση.


Δείτε τι γράφει ο ξένος τύπος για το σκάνταλο Μπαλτάκου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου