Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Εκλογικό υλικό πεταμένο στα σκουπίδια...

Σακούλα σκουπιδιών με πεταμένο εκλογικό υλικό βρέθηκε στην Περιμετρική οδό της Πάτρας.
Σύμφωνα με το dete.gr, τον μαύρο σάκο απορριμμάτων εντόπισε ένας...
οδηγός ο οποίος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να τον απομακρύνει από το δρόμο. Κουβάλησε τον σάκο μέχρι την λωρίδα ασφαλείας και όταν τον άνοιξε έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας ότι είχε μέσα εκλογικό υλικό.
Σε  ένα από τα κουτιά μάλιστα υπήρχε το επίσημο τηλεγράφημα εκλογικού τμήματος της Πάτρας με τα αποτελέσματα. Πρόκειται για το δεύτερο τηλεγράφημα το οποίο θα έπρεπε να παραδοθεί στον αρμόδιο του Πρωτοδικείου μιας και το συγκεκριμένο έγγραφο διευκολύνει την έγκυρη διαδικασία για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του υπουργείου. Το τηλεγράφημα όμως,... είχε πεταχτεί στα σκουπίδια. Εκτός όμως από το τηλεγράφημα μέσα στα σκουπίδια υπήρχαν όλα τα δικαιολογητικά των μελών των εφορευτικών επιτροπών που δεν μπορούσαν να παραστούν. Έγγραφα, πιστοποιητικά από γιατρούς κλπ Δηλαδή, τα προσωπικά δεδομένα όλων των μελών των εφορευτικών επιτροπών.

Ακόμη μέσα στα σκουπίδια βρέθηκαν και οι δηλώσεις εκπροσώπων κομμάτων αλλά και εκατοντάδες φάκελοι που περίσσεψαν και φυσικά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους επιστρέψει προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε επόμενη εκλογική διαδικασία.

Στην χώρα όπου δεν λαμβάνονται υπόψη αυτοί που ψηφίσαν, πως να λαμβάνεται υπόψη μια αποχή της τάξης του 50% (και αυτό με ένα νόμο της τελευταίας στιγμής που προέβλεπε ένα υποψήφιο για κάθε οικογένεια);;; Πώς να λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα που σε άλλα κράτη θα είχαν οδηγήσει σε παραιτήσεις κυβερνόντων και άλλων προέδρων κομμάτων; Για ποια «δημοκρατία» συνεχίζουμε λοιπόν να μιλάμε;;; ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…
Αλλά γιατί να αναρωτιέμαι όταν ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ «Ελιάς» KAI TOY αντιπροέδρου ΤΗΣ κυβέρνησης…
Τέτοια είναι η «δημοκρατία» με την σημερινή κυβέρνηση. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!!! ΟΥΤΕ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…; ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;;; ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝΚαι το πιο σημαντικό: ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΗΣ.
Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, μια κυβέρνηση του …δημοκρατικού τόξου… προσπαθεί να την τελειώσει… ΝΤΡΟΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου