Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ

Αφορολόγητα 140 ΔΙΣ ευρώ των ελλήνων εφοπλιστών. Δωράκια αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στον κάθε έλληνα καναλάρχη… δώρα ανεξέλεγκτων ποσών στους τραπεζίτες… δώρα στους μεγαλοεργολάβους… τεράστιες επιδοτήσεις στους «αυτοδημιούργητους» μεγάλους επιχειρηματίες… δώρα μαζί με τις ξεχασμένες λίστες στα συρτάρια των υπουργών, λίστες ελλήνων ονομάτων με πιθανό αδικαιολόγητο πλουτισμό και με αμύθητα αφορολόγητα ποσά σε τράπεζες του εξωτερικού… κτλπ
Τα μάρμαρα τα πληρώνει ο λαός με πολύ μεγαλύτερη ανεργία από εκείνη που είναι καταγεγραμμένη επίσημα. Και που φροντίζουν να την ενισχύσουν και άλλο με περισσότερες απολύσεις σε ένα κράτος που έτσι και αλλιώς δεν είχε μεριμνήσει για παραγωγικές μονάδες εργασίας στο βαθμό που όφειλε.
Απολύσεις, ανεργία. Οι μικροί πληρώνουν τους μεγάλους. Ακόμα πιο πολύ και ακόμα πιο επίπονα. Με ένα «χάρη των θυσιών του ελληνικού λαού» οι διορισμένοι κυβερνόντες “καθαρίζουν” μέχρι να απαιτήσουν την επόμενη αφαίμαξη από τους πολλούς, τέτοιου επιπέδου ώστε να καλύψει τα “δωράκια” και τα κενά από την ΜΗ πληρωμή των βαρών από την ελληνική ολιγαρχία στο βαθμό που τις αναλογεί.

Δεν είναι μόνο η φτώχια, ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ακόμα περισσότερο!
Δεν είναι το δικαίωμα στην δουλειά που εξαλείφεται πια, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ !

Και είναι και η ΣΙΩΠΗ ενός μαρμαρωμένου λαού…


Αυτά ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου