Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η Πειραιώς και η Eurobank μας δανείζουν έντοκα τα χρήματα που τους δώσαμε για να ξεπληρώσουμε το δημόσιο...

Ο παραλογισμός που ζούμε σε αυτή τη χώρα πραγματικά δεν υπάρχει. Η Τράπεζα Πειραιώς και η Eurobank οι οποίες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου «για να μην χρεοκοπήσουν», δηλαδή με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων...δίνουν τώρα δάνεια στους πολίτες... για να ξεχρεώσουν τις οφειλές τους...προς το Ελληνικό Δημόσιο!!!...

Με άλλα λόγια...Τράπεζες οι οποίες σώθηκαν με δικά μας λεφτά...δίνουν τώρα στο κόσμο, τα χρήματα που τους δώσαμε μέσω των φόρων και των δανείων που πήρε η Ελλάδα και για να σώσει το Τραπεζικό σύστημα...με την μορφή εντόκων δανείων. Ουσιαστικά είναι σαν να δανείζεις σε κάποιον λεφτά...και αυτός αντί να σου τα επιστρέφει όταν τα χρειαστείς...να σου τα δίνει πίσω...με τη μορφή δανείου με τόκους!!! Η εν λόγω διαφημίσεις των τραπεζών...είναι τουλάχιστον πρόκληση...!!!

Μετά τα δάνεια θέρμανσης, κηδείας, η αγορών φαγητού από τους ανέργους με τα οποία μας βομβαρδίσανε ειδικά στην «χρήση πενταετία» του Κώστα Καραμανλή, όταν οι ελληνικοί τραπεζικοί όμιλοι είχαν το μεγαλύτερο κέρδος ανάμεσα σε τράπεζες της Ευρώπης και όχι μόνο… Άλλη μια πατέντα που βρήκαν οι (έλληνες) τραπεζίτες, με την ευλογία της δεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλο που την είχαν διορίσει το 2012, ώστε να αυξήσουν το υπέρογκο τους αφορολόγητο κέρδος εις βάρος μας. Εδώ αξίζει να σημειώσω ΞΑΝΑ ότι οι (…έλληνες) τραπεζίτες μαζί με τους δεξιούς πολιτικάντες τοποθετημένοι από τα συμφέροντα σε διάφορα κόμματα έως και στο ΠΑΣΟΚ, έχουν ρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου γιατί οι (…ελληναράδες) τραπεζίτες δεν ήθελαν να πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην οικονομική κρίση.

Εντωμεταξύ τα άτοκα θαλασσοδάνεια των τραπεζών -προς υπερχρεωμένες μεγαλοεπιχειρήσεις των μεγαλοεργολάβων του έθνους- συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Θαλασσοδάνεια που η κυβέρνηση σχεδιάζει να τα αναπληρώσουμε εμείς οι πολλοί με τους καινούργιους άδικους φόρους και με αύξηση των τιμών.


Πρώην «Αγανακτισμένοι» ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ??? Μάλλον στα διάφορα υπουργεία της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλο, όπως και ανάμεσα στων «γκόλντεν- μπόυς» των τραπεζών…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου