Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ξηλώνει τη Δαμανάκη ο Βενιζέλος και θέλει σαν Επίτροπος στην θέση της, την Ντόρα Μπακογιάννη… φυσικό επακόλουθο… τι δεν κατάλαβες?

Στο ξήλωμα της Μαρίας Δαμανάκη από τη θέση της Επιτρόπου Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας προχωρά ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τη Δαμανάκη να υποβάλει παραίτηση για προσωπικούς λόγους, προκειμένου να προχωρήσει η αντικατάστασή της.

Με την αποπομπή της Δαμανάκη ο Βενιζέλος δεν θέλει μόνο να ξηλώσει το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, αλλά να δημιουργήσει ένα εξωκομματικό σύστημα συμμαχιών που θα τον βοηθήσει προσωπικά τα επόμενα χρόνια. Έτσι τη θέση της Επιτρόπου αναμένεται να πάρει η Ντόρα Μπακογιάννη. Το εντυπωσιακό είναι πως την προώθηση της Μπακογιάννη έχει επωμιστεί ο Βενιζέλος και όχι η ίδια η ΝΔ και ο Σαμαράς.” Μια συμφωνία του Βενιζέλου με την μητσοτακική ΝΔ, του προσδίδει άνεση κινήσεων μέσα στο κόμμα της ΝΔ στο οποίο έχει κάποιες αντιπάθειες” υποστηρίζουν στελέχη του κόμματος.

Μπορεί να μην είχα πιστέψει το άρθρο, αλλά με μια διαβολική σύμπτωση, χθες ο Παναγιώτης Κωστούλας από την Θεσσαλονίκη, (ένας άνθρωπος από το fb, με δυο μέντορες από τι κατάλαβα: ένας ο Σημίτης και άλλος ο Β. Βενιζέλος...) άρχισε να κακολογεί την Δαμανακη στο προφίλ του και βέβαια και τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ανεβάζω την πληροφορία και… άλλη σύμπτωση… μου πέφτουν οι δημοσιογράφοι από Θεσσαλονίκη… όπως ο διευθυντής των εφημερίδων Μακεδονίας-Θεσσαλονίκης.

Τώρα εδώ θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά: Μπενυ μην κρύβεσαι άλλο όπως έκανες στο συνέδριο (και δεν μπόρεσα να μιλήσω κοιτώντας ΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!) Προσωπικά μιλάω ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!! Είμαι εδώ και είμαι όρθια!!!!! Εσύ??????

Και θα πω ΚΑΙ ΠΑΛΙ (όπως το είπα ΚΑΙ στο συνέδριο οπού ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ…) : Το 2007 στην προεκλογική εκστρατεία είδα και άκουσα μερικούς πασόκους προσκείμενους σε συγκεκριμένους κύκλους, να προτρέπουν τον κόσμο στα καφενεία και όχι μόνο, να «δώσει την δεύτερη ευκαιρία στον Καραμανλή για να τελειώσει το έργο του», όπως έλεγαν επίμονα… Μετά ακολούθησε το επιτόπιο νταραβέρι του Βενιζέλου με έτοιμες και στημένες τις κάμερες από ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ εαυτό του για πρώτη φορά για… προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στις κάλπες που στήθηκαν μετά για την εκλογή του Προέδρου, είδα προσωπικά σαν «φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ.» -ψηφοφόρους χρόνων της ΝΔ και μάλιστα μητσοτακηκοί (οι οποίοι έλεγαν ανοιχτά ότι ήρθαν να ψηφίζουν τον Βενιζέλο και που κυκλοφορούσαν και ψήφισαν σε πάνω από μια κάλπη, όπως υποστήριζαν δυνατά και με πολύ γέλιο μαζί με μέλη των επιτροπών!!! Σαν μητσοτακηκούς όμως σίγουρα πιο πολύ φίλοι με τον πεθερό του ΒΒ παρα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!)
Τώρα, γιατί όλα αυτά δένονται με μια διαβολική… σύμπτωση…?
Σίγουρα ΔΕΝ είναι απορίας άξιο… είναι φυσικό επακόλουθο…

Υ.Γ. Α… θυμήθηκα και κάτι ακόμα μιλώντας για διαβολικές… συμπτώσεις…
Πως έγινε πχ όταν ο δικηγόρος που αντιπροσώπευε τον Ανδρέα το 1989 να είναι ο γαμπρός του οικογενειακού φίλου του Μητσοτάκη, ο οποίος έσυρε τον Ανδρέα Παπανδρέου στα δικαστήρια… όπως και ο ίδιος ο δικηγόρος στα πρώτα βήματα της … καριέρας του να είναι υπό προστασία του ιδίου καθηγητή νομικού δικαίου με την «μονάκριβη κόρη»… ο ίδιος καθηγητής οικογενειακός φίλος και με την οικογένεια του μεγάλου πεθερού και του εθνικού «γκαντέμη»… κτλ…κτλ…κτλ… άδολη προσφορά του δικηγόρου… την πληρώνουμε ακριβά πάνω από 15 χρόνια τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου