Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Όπως και άλλο μεγάλο εθνικό πρόβλημα είναι ότι κάποιοι τέτοιοι σαν και σένα εξακολουθούν να έχουν "άποψη"...

Παυλόπουλε λεφτά υπήρχαν… το αποδείξατε εσύ και η κυβέρνηση που υπηρέτησες για 5μιση χρόνια, με τα 170 δισεκατομμύρια ευρώ που σπαταλήσατε μοιράζοντας τα στους ημετέρους και φίλους σας. Το πρόβλημα μας είναι ότι τα πληρώνουμε εμείς τώρα και όχι αυτοί…!!! Όπως και άλλο μεγάλο εθνικό πρόβλημα είναι ότι κάποιοι τέτοιοι σαν και σένα εξακολουθούν να έχουν άποψη για τα δρώμενα του τόπου, απόψεις που τις δημοσιεύουν αυτοί που επωφεληθήκαν από την εγκληματική συμπεριφορά σας απέναντι στον ελληνικό λαό!! Την στιγμή που θα έπρεπε να είστε στο περιθώριο της κοινωνίας και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξεχασμένοι από όλους… για να μην πω δικασμένοι…!!!!! 
Υ.Γ. Κύριε Χατζητέτοιε, διαφαίνεται σε ποιους προτιμάς να δίνεις βήμα στα ΜΜΕ που ελέγχεις… όπως και το λογικό συμπέρασμα (της δικής σου προσπάθειας πλύσιμο εγκεφάλου του ελληνικού λαού) είναι ότι πιθανών μοιράζεις τις ίδιες απόψεις και ταυτότητες με αυτούς…! Ταυτότητες που είτε πολιτικά “ιδεολογικές” είτε δημοσιογραφικά “αμερόληπτες” είναι υπόλογες για την οικονομική μας κατάντια! Το έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού συνεχίζεται… Στο χέρι μας είναι να κλείσουμε πια τα βρόμικα στόματα και τα μέσα που τα προάγουν!!

Και πάλι για ΟΛΑ τα περιπλεκόμενα και διαπλεκόμενα μυαλά : “Ο έλεγχος έδειξε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.”!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου