Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Όσο για το περιστατικό με την είδηση του αστυνομικού που πέθανε «χθες αθόρυβα» που διαδίδεται περιέργως σήμερα στο διαδίκτυο- το περιστατικό είναι από το 2007 (έτος που η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίχτηκε με πολλεεεεεεεεεές δυνάμεις, για δεύτερη της τότε συνεχόμενη θητεία …) και η είδηση θανάτου (δυστυχώς) του αστυνομικού είναι 12 Δεκεμβρίου 2008. και όχι χθες.

Όσο για το περιστατικό με την είδηση του αστυνομικού που πέθανε «χθες αθόρυβα» που διαδίδεται περιέργως σήμερα στο διαδίκτυο- το περιστατικό είναι από το 2007 (έτος που η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίχτηκε με πολλεεεεεεεεεές δυνάμεις - εντός και εκτός της- για δεύτερη της τότε συνεχόμενη θητεία…έτος που μερικοί προετοίμαζαν το πρώτο Ζάππειο με έτοιμα όλα τα ελληνικά ΜΜΕ...…) και η είδηση θανάτου (δυστυχώς) του αστυνομικού είναι 12 Δεκεμβρίου 2008. και όχι χθες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2008, ΤΑ SITES... παρόλο που πολλά τα έσβησαν και προσπαθούν να περάσουν την είδηση σαν ...σημερινή... ολοπερίεργως...

greece-salonika 12/12/2008
"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

To greece-salonika απέσυρε το άρθρο για λίγο, για να το εμπλουτίσει με πιο πολλές πληροφορίες:

Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24χρονος αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.


Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσική ςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και΅΅καταδρομώνΆΆ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ΅΅άτομαΆΆ που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ΅΅πολιτική παρέμβασηΆΆ. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου