Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Προτιμώ να σπάσω τις αλυσίδες!

Μερικοί θέλουν να συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια και να μην ρίχνουν ευθύνες εκεί που πρέπει να το κάνουν, δηλαδή στους μεγάλο τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομηχάνους, εκδότες, καναλάρχες, όπως και στα ανδρείκελα τους, τα οποία προτείνουν οι κομματικές επιτροπές προς βουλευτικές θέσεις και για άρχοντες όλων των κομμάτων… τους οποίους στηρίζουν όλα τα μέσα που έχει η ολιγαρχία: ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, κομματάρχες, χρήματα, έως και εκκλησιαστικό ψήφο επιστρατεύουν σε αυτό των αγώνα.

Προσωπικά αρνούμαι να είμαι απλά μια δούλα αυτών που, έχοντας υπό έλεγχο στις τσέπες τους την οικονομία της χώρας, νομίζουν ότι έχουν την Ελλάδα, την βουλή, την αυτοδιοίκηση και στην τελική τον Ελληνικό λαό, σαν κτήμα τους.
Προτιμώ να ζήσω ελεύθερη και να σπάσω τις αλυσίδες! 

Διότι δεν φοβάμαι την ικανότητα μας σαν άνθρωποι, αλλά την δική τους ανικανότητα, όπως και αυτών που, τους έκαναν και συνεχίζουν να τους κάνουν, αφεντικά όλων μας.

Όπως επίσης, διότι ο μόνος “δεσμός” μου είναι η συνείδηση μου και η Αγάπη για μια Ελλάδα και μια κοινωνία απελευθερωμένη από ότι την κατατρώει, την οποία Ελλάδα οφείλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας.



Αυτή είμαι και έτσι θέλω να πορεύομαι ΠΑΝΤΑ. Εσείς…Έλληνες?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου