Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα Δημοκρατία + χρυσά αυγά= μια καμμένη ομελέτα...

Άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στη βάση της Χρυσής Αυγής προτείνει ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης, όπως διαβασαμε εδώ. Σε άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία που τιτλοφορείται «Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τη βάση της παράταξης» το στέλεχος της ΝΔ σημειώνει ότι η βάση της Χρυσής Αυγής και των ΑΝ.ΕΛ είναι κυρίως «δικοί μας άνθρωποι» που θέλουν «δυναμικότερη στάση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας»….
Ναι βρε, μαζευτείτε, να γίνεστε πολλές…

Στην ανακοίνωση του γράφει, μεταξύ άλλων:
“Είναι λοιπόν καιρός για άνοιγμα προς τη βάση των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής, χωρίς προσβολές ή συγκρουσιακά συνθήματα αλλά με πρακτικές πολιτικές: καταπολέμηση λαθρομετανάστευσης…” κτλπ
Οι μεγάλοι έρωτες δεν κρύβονται.

Επίσης:
“Στον χρόνο που κέρδισε η πατρίδα με τόσο πολιτικό και κυρίως κοινωνικό κόστος, ας ανασυγκροτήσουμε και την παράταξη, ενώνοντας πρώτα τη βάση της με την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων των λαϊκών ανθρώπων. Άλλωστε αυτοί είναι το πραγματικό κόμμα.”

Για να καταλάβω, «κερδίσατε χρόνο» με το να ρίξετε την κυβέρνηση Παπανδρέου  με τα αντιμνημονιακά σας ψέματα, μετά «ανασυγκροτήσατε την πατρίδα», με το να διαλύσετε και πάλι την κάθε διαφάνεια και πρόνοια στο κράτος και τώρα θα ικανοποιήστε βασικά αιτήματα των «λαϊκών» «ανεξάρτητων» καμμένων εφοπλιστών, της φασιστικής «χρυσής αυγής» και των λοιπών δεξιών μορφωμάτων… κάτσε να δεις πως αλλιώς λέγεται η ΧΑ… θυμήθηκα «λαϊκός σύνδεσμος»… ε, μα, λέω και ‘γω, πως μιλάς τόσο «λαϊκά»… έχεις "χάρισμα", βρε παιδί μου.  Εσείς δεν θα το διαλύσετε, θα το ενισχύσετε το «δημοκρατικό» φασιστικό μαγαζί… Εκεί οπού η Ευρωπαϊκή Ένωση σκέφτεται να πάρει την προεδρία της Ελλάδας εξαιτίας της φιλοφασιστικής κυβέρνησης σου, εσύ βάζεις το "κερασάκι" στην ετοιμόρροπη "τούρτα"… Τόσο μεγάλη απελπισία έχετε μετά από τα τόσο “επιτυχημένα” γκάλοπ που σας τα «μαγειρεύουν» οι φίλοι…

Να τα «λαϊκά» σας στρώματα..
Χάρισμα σας, αλλά έξω από το συνταγματικό τόξο!! Άντε, ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του!Αυτούς στηρίζεις Βαγγέλη????????????Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου